beIN Sports ile TFF Anlaşma Sağladı

17.11.2020 - 20:02

beIN Sports ile TFF Anlaşma Sağladı

Türkiye Süper Ligi yayıncısı beIN Sports ile TFF arasındaki anlaşmazlık sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapılan açıklamada tarafların anlaşma sağladığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon karantina dönemiyle birlikte başlayan TFF ile beIN Sports arasındaki anlaşmazlıkta sona gelindi. beIN Sports ile TFF’nin anlaşma sağladığını ise Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı. Anlaşmanın detayları ise henüz kamuoyuyla paylaşılmadı. İlerleyen günlerde anlaşmanın detaylarının açıklanması bekleniyor.

Yousef Al-Obaidly ile Nihat Özdemir Bakanlıkta Bir Araya Geldi

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet yazarı Tahir Kum, bakanlığın devrede olduğunu ve anlaşmanın bu şekilde gerçekleşeceğini köşesinde paylaşmıştı. Birkaç saat önce Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, beIN Sports CEO’su Yousef Al-Obaidly ile TFF Başkanı Nihat Özdemir’in bakanlıkta bir araya geldiğini açıkladı. Tarafların anlaşma sağladığını belirten Kasapoğlu, şu ifadeleri kullandı:

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve beIN Media Group CEO'su Yousef Al-Obaidly ile Bakanlığımızda bir araya geldik. TFF ile beIN SPORTS arasında anlaşma sağlandığı bilgisini paylaşmak isterim. Her iki tarafa da teşekkür eder, Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim.

Anlaşmanın Detayları Açıklanmadı

Tarafların ne kadar süreliğine ve hangi fiyattan anlaşma sağladığı henüz kamuoyuyla paylaşılmadı. Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde gündeme gelen anlaşmayla ilgili haberlerde tarafların 2.7 milyar TL’de anlaşma sağlayacağı belirtiliyordu. İlerleyen günlerde anlaşmanın detaylarının açıklanması bekleniyor.