2020-21 Euroleague 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

17.11.2020 - 16:09

2020-21 Euroleague 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 10’uncu haftasında beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Perşembe günü oynanacak olan Khimki Moskova-Anadolu Efes mücadelesini, 20.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta Euroleague’de temsilcilerimizin bir maçını şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports, 10’uncu haftada yayınlayacağı şifresiz maçı açıkladı. Perşembe günü 20.00’de başlayacak olan Khimki Moskova-Anadolu Efes mücadelesi, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Anadolu Efes Panathinaikos Deplasmanında Yıllar Sonra Kazandı

Sezona tutuk başlayan ama son dönemde geçtiğimiz sezonki performansına biraz daha yaklaşan Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta Panathinaikos deplasmanındaydı. Yıllardır kazanamadığı bu deplasmandan galibiyetle dönen Anadolu Efes, üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

Euroleague 9’uncu haftasında Bayern Münih ile karşılaşacak olan Anadolu Efes, hem Bayern Münih hem de beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak olan Khimki Moskova maçlarını kazanarak Euroleague’deki galibiyet serisini 5’e çıkarmak istiyor.

Khimki Moskova Ritmini Bulamadı

Rusya temsilcisi Khimki Moskova, sezon başından bu yana bir türlü ritim bulamadı. Geçtiğimiz hafta Milano’da birçok oyuncunun Covid-19 testinin pozitif çıkması sebebiyle maç oynamayan Khimki, iki hafta önce temsilcimiz Fenerbahçe Beko’ya mağlup oldu. Top kayıplarını sınırlandırmakta zorlanan Khimki Moskova, kazanarak bir çıkış yakalama peşinde.

Khimki Moskova’nın Anadolu Efes karşılaşması öncesindeki rakibi ise Zenit olacak. Şu ana kadar sadece 1 galibiyet alabilen Khimki Moskova, önündeki iki karşılaşmayı da kazanarak tekrar iddialı olabileceğini kanıtlamak istiyor.

5 Maçın 3’ü Anadolu Efes’in

Khimki Moskova ile Anadolu Efes, daha önce 5 Euroleague maçında karşı karşıya geldi. Oynanan 5 maçın 3’ünü kazanan Anadolu Efes, rakibine 2 kez boyun eğdi. Geçtiğimiz sezon oynanan maçta ise Anadolu Efes, rakibini 101-82 mağlup etmeyi başardı.

Dağınık bir görüntüde olan Khimki Moskova ile son dönemde biraz daha iyi basketbol oynayan Anadolu Efes arasındaki bu kritik mücadele, Perşembe günü 20.00’den itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak.