2020-21 Euroleague 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

17.11.2020 - 10:56

2020-21 Euroleague 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague çift maç haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Salı günü Baskonia deplasmanına çıkacak. Baskonia-Fenerbahçe Beko mücadelesini, 17 Kasım Salı günü (bugün) 22.30’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Euroleague’de sezonun ikinci çift maç haftası birbirinden heyecanlı maçlara sahne olacak. Salı’dan Cuma’ya kadar devam edecek olan Euroleague’de çift maç haftasının ilkinde yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Salı günü 22.30’da başlayacak olan Baskonia-Fenerbahçe Beko mücadelesini şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Baskonia 3 Maçtır Kazanamıyor

Sezona iyi bir başlangıç yapan Baskonia, Barcelona maçıyla birlikte düşüşe geçti. Son saniyelerde amatör hatalarla kaybedilen bu maçın ardından Lyon ve CSKA mağlubiyetleri alan Baskonia, kötü gidişi Fenerbahçe Beko karşısında sona erdirmek istiyor.

Euroleague’de üst üste kötü sonuçlar alan Baskonia, İspanya ACB’de ise oldukça iyi sonuçlar alıyor. 11 haftası geride kalan İspanya ACB’de 8 galibiyet alan Baskonia, Fenerbahçe Beko maçının ardından Panathinaikos ile iç sahada oynayacak. Baskonia’da hedef bu iki maçı da kazanarak tekrar üst sıralara çıkmak.

Fenerbahçe Beko Tarihinin En Ağır Mağlubiyetlerinden Birini Aldı

Geçtiğimiz hafta İspanya’da Barcelona ile karşılaşan Fenerbahçe Beko, maçın başından sonuna kadar istediklerini sahaya yansıtmakta zorlandı. Mücadelenin başında yapılan kötü savunmayı ağır cezalandıran Barcelona karşısında 97-55’lik mağlubiyet alan Fenerbahçe Beko, hafta sonu ligde Türk Telekom karşısında galip gelmeyi başardı. 

Euroleague’de bir türlü istikrar yakalayamayan Fenerbahçe Beko, Nando De Colo’dan yoksun bir şekilde Baskonia karşısına çıkacak. Barcelona karşısında alınan ağır mağlubiyetin izlerini silmek isteyen Fenerbahçe Beko, kazanarak play off hattına yükselme amacında.

Son 5 Maç Fenerbahçe Beko’nun

Son yıllarda birçok kez karşı karşıya gelen Baskonia ile Fenerbahçe Beko arasındaki son randevularda temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun rakibine kurduğu üstünlük dikkat çekiyor. Oynanan son 5 maçı kazanmayı başaran Fenerbahçe Beko, seriyi 6 maça çıkarma peşinde olacak.

Haftanın önemli karşılaşmalarından Baskonia-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını, bugün 22.30’dan itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.