Bundesliga 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

15.11.2020 - 17:33

Bundesliga 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga 8’inci haftasında A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 21 Kasım Cumartesi günü 17.30’da başlayacak olan Mönchengladbach-Augsburg mücadelesini, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Milli maç arası sonrasında temposu artacak olan Bundesliga’da 8’inci haftanın şifresiz olarak yayınlanacak mücadelesi açıklandı. Her hafta bir karşılaşmayı şifresiz olarak ekranlara getiren A Spor, bu hafta Gladbach-Augsburg mücadelesini futbolseverlerle buluşturacak. Cumartesi 17.30’da başlayacak olan bu mücadeleyi, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gladbach 8 Maç Aradan Sonra Mağlup Oldu

Hem Şampiyonlar Ligi’nde ortaya koyduğu performansla hem de ligde aldığı sonuçlarla dikkat çeken Gladbach, Dortmund karşısında aldığı mağlubiyet sonrasında, yenilmezlik serisini başlatmıştı. Çıktığı 8 resmi maçı da kaybetmeyen Gladbach, bu unvanını milli maç arası öncesinde Leverkusen karşısında kaybetti.

İlk yarıda iki kez öne geçmesine rağmen Alario’yu tutamayan Gladbach, ikinci yarıda Leverkusen’in gollerine engel olamadı. Son dakikada Lazaro’nun harika golü ise sadece skoru tayin etti. Mücadeleyi 4-3 kaybeden Gladbach, Augsburg karşısında Leverkusen mağlubiyetinin izlerini silmeye çalışacak.

Augsburg Zorlu Fikstürden Çıkıyor

Sezona çok zor bir fikstürle giriş yapan Augsburg, neredeyse tüm iddialı takımlarla ilk 8 haftada karşılaştı. Augsburg, bu 8 haftada Dortmund, Leipzig, Leverkusen, Wolfsburg gibi takımlarla oynadı. Mönchengladbach maçının ardından görece daha rahat bir fikstüre girecek olan Augsburg, bu zorlu fikstürden 3 galibiyet çıkararak dikkat çekmeyi başardı. 

Milli maç arası öncesinde Hertha Berlin’i konuk eden Augsburg, mücadeleyi 3-0 kaybetti. Son 4 haftada 3 kez mağlup olan Augsburg, 10 puanla 10’uncu sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz Sezonki İki Maçta Toplam 11 Gol Atıldı

Son dönemde gollü maçlar oynayan Gladbach ve Augsburg’un geçtiğimiz sezonki randevuları da bol gole sahne olmuştu. Gladbach iç sahada rakibini 5-1, deplasmanda ise 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. 

Son yıllarda oynadığı maçlarda rakibine üstünlük kurmayı başaran Gladbach ile sezonun sürpriz ekiplerinden biri olma yolunda ilerleyen Augsburg arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.