Mike Tyson Ringlere Geri Dönüyor. Maç S Sport Plus’ta

24.10.2020 - 10:40

Mike Tyson Ringlere Geri Dönüyor. Maç S Sport Plus’ta

Tüm zamanların en iyi boksörlerinden Mike Tyson, 28 Kasım’da Roy Jones Jr. maçıyla ringlere geri dönüyor. Mike Tyson-Roy Jones Jr. mücadelesinin Türkiye’deki resmi yayıncısı ise S Sport Plus oldu. 28 Kasım’da sadece S Sport Plus üzerinden bu müsabakayı izleyebileceksiniz.

Sadece 13,99 TL'ye 1 Aylık Üyelik Satın Almak ve Maçı Kesintisiz İzleyebilmek İçin Tıklayın

Ringlere son kez 2005 yılında çıkan ve 39 yaşında boks kariyerini sonlandıran Mike Tyson’ın ringlere Roy Jones Jr. mücadelesiyle geri döneceği açıklandı. 28 Kasım’daki bu keyifli mücadelenin Türkiye’deki yayıncısı geçtiğimiz günlerde belli oldu. Dövüş sporlarına önem veren platformlardan S Sport Plus’ın mücadelenin Türkiye yayıncısı olduğu açıklandı. 28 Kasım günü, sonucu merakla beklenen bu boks karşılaşmasını S Sport Plus üzerinden takip edebileceksiniz.

Açıklanan İlk Tarih 12 Eylül’dü

Ağustos ayında planı yapılan Tyson-Jones mücadelesinin yapılması planlanan tarih 12 Eylül 2020’ydi ancak bu tarihe iki ismin hazır olamaması ve Covid-19 sürecinden kaynaklı belirsizlik, mücadelenin 2.5 ay ertelenmesine sebep oldu. 28 Kasım’a alınan bu mücadelenin şu an için planlanan tarihte yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Mücadele 8 Raunt Sürecek

Kariyerinde sadece 6 kez yenilenen ve 2005’ten bu yana ringlerde yer almayan 54 yaşındaki Mike Tyson, en genç ağırsıklet şampiyonu unvanına sahip. Tyson’ın rakibi Roy Jones Jr. ise 2018 yılında son maçına çıktı. 51 yaşındaki Jones Jr, dört farklı sıklette kemer kazanma başarısı gösterdi. Kariyeri boyunca 75 maça çıkan ve bunlardan sadece 9’unu kaybeden Jones Jr, bu gösteri maçında Tyson’ı mağlup etmenin peşinde olacak.

ABD'nin Los Angeles kentindeki Dignity Health Sports Park'ta düzenlenecek müsabakanın 8 raunttan oluşacağı da kamuoyuyla paylaşıldı. 

S Sport Plus Müjdeyi Instagram’dan Verdi

15 yıl sonra ringlere dönecek olan Mike Tyson’ın Roy Jones Jr ile kapışmasını yayınlayacağını açıklayan S Sport Plus, bu müjdeyi Instagram’dan verdi. S Sport Plus’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

“Tüm zamanların en iyi boksörlerinden Mike Tyson ringlere geri dönüyor! Heyecan dolu dövüş gecesinde Tyson, bir başka efsane Roy Jones Jr. karşısında! Mike Tyson vs Roy Jones Jr. 28 Kasım’da sadece S Sport Plus’ta!”