Şükran Albayrak Tivibu Spor’da

01.10.2020 - 14:25

Şükran Albayrak Tivibu Spor’da

beIN Sports’un başarılı sunucusu Şükran Albayrak, yeni sezonda Tivibu Spor ekranlarında olacak. Eski milli basketbolcunun Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Basketbol Süper Ligi yayınlarında görev alması bekleniyor.

Son dönemde beIN Sports Haber’de Gün Sonu programıyla ekran karşısına geçen Şükran Albayrak’ın yeni sezonda Tivibu Spor ekranlarında olacağı açıklandı. Başarılı sunucunun BSL ve KBSL yayınlarında yer alması bekleniyor.

Instagram Hesabından beIN Sports’a Veda

Şükran Albayrak, yeni sezonda beIN Sports’ta yer almayacağını kendi Instagram hesabından duyurdu. Albayrak şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili beIN Sports ailesinden ayrılmış bulunuyorum. Gelişmemde, kariyerimdeki hedeflere ulaşmamda bana destek olan tüm yöneticilerime ve kader birliği yaptığım, yolu birlikte yürüdüğüm haklarını asla ödeyemeyeceğim sevgili çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Lig TV ile başlayan beIN Sports ile devam eden yıllarıma çok başarı sığdırdım. Türkiye’nin en keyifli basketbol programlarını, Final 4’ları, finalleri, özel röportajları, sunumları, reklam çekimlerini ve olimpik branşları sığdırdım. Kısacası; gecemi gündüzüme kattım. Karşılığını her daim siz izleyicilerden / takipçilerden aldığım için, bir teşekkür de sizlere borcum var. Minnettarım.”

Bu gönderiyi Instagram'da gör

...sevgili @digiturk / @beinsportstr ailesinden ayrılmış bulunuyorum. Gelişmemde, kariyerimdeki hedeflere ulaşmamda bana destek olan tüm yöneticilerime ve kader birliği yaptığım, yolu birlikte yürüdüğüm haklarını asla ödeyemeyeceğim sevgili çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Ligtv ile başlayan beinsports ile devam eden yıllarıma çok başarı sığdırdım. Türkiye’nin en keyifli basketbol programlarını, Final4’ları, finalleri, özel röportajları, sunumları, reklam çekimlerini ve Olimpik branşları sığdırdım. Kısacası; gecemi gündüzüme kattım. Karşılığını her daim siz izleyicilerden/takipçilerden aldığım için, bir teşekkürü de sizlere borcum var. Minnettarım ❤️ ...

suqoletti (@sukranalbayrakofficial)'in paylaştığı bir gönderi ()

Tivibu Spor Twitter Hesabından Yeni Transferini Duyurdu

Şükran Albayrak’ın yeni sezonda Tivibu Spor ekranlarında olacağını ise Tivibu Spor, Twitter’dan duyurdu. “Tivibu Spor ailesine hoş geldin Şükran Albayrak” şeklinde yapılan paylaşımla Albayrak’ın yeni sezonda Tivibu Spor ekranlarında olacağı resmiyet kazandı.

Şükran Albayrak Kimdir?

12 Mayıs 1982 yılında dünyaya gelen Şükran Albayrak, uzun yıllar sürdürdüğü sportif kariyerinde, her kategorisinde olmak üzere hem Fenerbahçe Spor Kulübü’nde hem de Türk Milli Kadın Basketbol Takımları’nda basketbol oynamıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde alt yapılarda ve A Takım’da birçok şampiyonluğa imza atan sporcu aynı zamanda 93 kez Türk Milli Takımı’nın formasını giymiştir.

2010 yılında ikinci kariyerini ekran yüzü olarak devam ettirmeye karar veren Şükran Albayrak, bunu gerçekleştirmek amacıyla Sports TV’de yayıncılık yapmaya başlamış, 2013 yılında ise Digitürk’e transfer olmuştur. 7 yılı aşan bir süredir Lig TV / beIN Spors ekranlarında yer alan Şükran Albayrak, yeni sezon itibariyle Tivibu Spor’a transfer olmuştur.