ING Basketbol Süper Ligi’nde 2'nci Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

29.09.2020 - 00:08

ING Basketbol Süper Ligi’nde 2'nci Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

Tivibu Spor ekranlarından yayınlanan ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Haftanın şifresiz olarak yayınlanacak maçları ise Cumartesi günü 13.00’teki Gaziantep Basketbol-Pınar Karşıyaka ve aynı gün 17.30’daki Darüşşafaka Tekfen-Bahçeşehir Koleji olarak açıklandı.

Geçtiğimiz hafta başlayan ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta iki mücadeleyi şifresiz yayınlayacağını açıklayan Tivibu Spor'da haftanın şifresiz maçlarını basketbolseverlerle paylaştı. İkinci haftada Cumartesi günü 13.00 ‘teki Gaziantep Basketbol-Pınar Karşıyaka ve 17.30’daki Darüşşafaka Tekfen-Bahçeşehir Koleji maçları Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak. 

Karşıyaka Rahat Kazanırken Gaziantep Basketbol Beklenmedik Mağlubiyet Aldı

Geçtiğimiz hafta Gaziantep Basketbol, Afyon Belediye deplasmanındaydı. Mücadeleye iyi başlayan Gaziantep Basketbol, üçüncü çeyrekte sadece 9 sayı atabildi. Bu çeyrekte 8 sayı geri düşen Gaziantep Basketbol, son çeyrekte bir ara farkı 3’e kadar indirse de mücadeleden mağlup ayrıldı. 

Pınar Karşıyaka ise ligin hazır olmayan ekiplerinden Fethiye Belediye’yi konuk etti. Rakibini farklı geçmesi beklenen Karşıyaka, hata yapmadı ve müsabakayı 92-55 kazandı.

Bahçeşehir Koleji Hazır Bir Görüntü Çizdi

Geçtiğimiz hafta Darüşşafaka Tekfen, Türk Telekom’un Avrupa maçı sebebiyle sahne almadı. Hazırlık maçlarında dağınık bir görüntü ortaya koyan Darüşşafaka’nın Bahçeşehir Koleji karşısındaki mücadelesi, uzun bir aradan sonra ilk resmi maçı olacak. 

Bahçeşehir Koleji ise ilk hafta ligin güçlü ekiplerinden Tofaş ile karşılaştı. Üçüncü çeyreğin başında bir ara 22 sayı farkla öne geçen Bahçeşehir Koleji, bu farkı koruyarak mücadeleyi 84-73 kazandı. Hazır bir görüntü ortaya koyan Bahçeşehir Koleji’nde hedef Darüşşafaka deplasmanında da galibiyet.

KBSL’de İki Maç Şifresiz Olarak Tivibu Spor’da

ING Basketbol Süper Ligi’nde Gaziantep Basketbol-Pınar Karşıyaka ve Darüşşafaka Tekfen-Bahçeşehir Koleji maçlarını yayınlayacak olan Tivibu Spor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde de iki maçı şifresiz olarak ekranlara taşıyacak. Cumartesi günü 15.15’te ÇBK Mersin Yenişehir Belediye-Botaş ve Pazar 14.00’te Fenerbahçe Öznur Kablo-Galatasaray maçları Tivibu Spor ekranlarında olacak.