Sezonun İlk Şifresiz Premier Lig Maçı Pazar Günü TRT Spor'da

28.09.2020 - 23:25

Sezonun İlk Şifresiz Premier Lig Maçı Pazar Günü TRT Spor'da

Premier Lig’in 4’üncü haftasında sezonun ilk şifresiz maçı, TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. 4 Ekim Pazar günü 14.00’ten itibaren Southampton-West Bromwich Albion mücadelesi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Geçtiğimiz sezon Premier Lig’de saatleri çakışan maçların bazıları, TRT Spor ekranlarından yayınlanıyordu. Covid-19 sebebiyle maç saatleri güncellenince ilk üç haftada her maç farklı saatlerde başladı. Premier Lig 4’üncü haftasında ise Pazar günü iki maç 14.00’te başlıyor. Bu maçlardan Leicester City-West Ham United mücadelesini S Sport yayınlarken, Southampton-WBA mücadelesi, TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. 

Southampton İlk Galibiyetini Burnley Deplasmanında Aldı

Sezona çok kötü bir giriş yapan ve iki hafta önce Tottenham karşısında hiç de iyi sinyaller vermeyen Southampton, ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Burnley deplasmanında aldı. Hassenhütl yönetiminde sezona kötü giriş yapmayı adet hâline getiren Soton, Ings’in golüyle Burnley’i geçerek 3 hafta sonunda galibiyetle tanışmış oldu. 

Burnley karşısında kalesini gole kapatması da Southampton için sevindirici gelişmelerden biriydi. Zira sezon başında oynanan 2 lig ve 1 EFL Cup maçında kalelerini gole kapatmayı başaramamış ve toplam 8 gol yemişlerdi.

WBA 3-0’ı Koruyamadı

Premier Lig ölçeğinde mütevazi bir kadrosu bulunan West Bromwich, ilk iki haftada Leicester City’e 3-0, Everton’a ise 5-2 mağlup olmuştu. West Bromwich’in geçtiğimiz haftaki konuğu ise Chelsea’ydi. Chelsea savunmasının yaptığı hatalardan yararlanan WBA, ilk yarıda 3-0 öne geçti. İkinci yarıda Chelsea baskısına direnemeyen ev sahibi ekip, skorun 3-3’e gelmesine engel olamadı. 

West Bromwich’in 3 haftada yediği 11 gol, şu an için en ciddi problem olarak gözüküyor. Bilic yönetiminde geçtiğimiz sezon az gol yemesiyle dikkat çeken ekibin bu sorunu Southampton deplasmanında çözebilip çözemeyeceği merak konusu.

Son Randevu 2018’de

Southampton ile West Bromwich en son 2018 yılında FA Cup’ta karşı karşıya geldiler. Bu mücadeleyi 2-1 ile geçen Southampton olmuştu. Son 5 maçta rakibini 4 kez mağlup etmeyi başaran Southampton, bu mücadelede de geleneği devam ettirmek isteyecek. 

Sezonun şifresiz olarak yayınlanacak ilk Premier Lig karşılaşması olma unvanına sahip Southampton-WBA mücadelesini, Pazar günü 14.00’ten itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.