La Liga 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

28.09.2020 - 15:57

La Liga 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 4’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 1 Ekim Perşembe günü 20.00’de başlayacak olan Athletic Bilbao-Cadiz karşılaşması, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak.

La Liga’da her hafta bir maçı şifresiz olarak ekranla taşıyan D-Smart, geçen sezonun aksine bu sezon, hafta içi maçlarından da 1 mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacak. Bu bağlamda La Liga 4’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Perşembe günü 20.00’de başlayacak olan Athletic Bilbao-Cadiz mücadelesini D-Smart Youtube kanalında izleyebilirsiniz.

Athletic Bilbao Unai Lopez’in Golleriyle Eibar’ı Mağlup Etti

Ligin 3’üncü haftasında Eibar’a konuk olan Ath. Bilbao, mücadeleyi Unai Lopez’in golleriyle 2-1 kazanmasını bildi. Genel olarak düşük tempoda seyreden karşılaşmada, Inaki Williams’ın bir golü de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 

Sezonun iki haftasında maç oynamayan Bilbao, ilk haftada Granada’ya konuk olmuş ve sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu sezon ilk kez iç sahada bir resmi maça çıkacak olan Bilbao’da hedef üç puan.

Ligin Renkli Takımlarından Biri Cadiz

Bu sezon La Liga’ya yükselen Cadiz, oynadığı üç maç sonunda 3 puan toplayabildi. Bununla birlikte oynadıkları keyif veren futbol dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta Sevilla’yı konuk eden Cadiz, 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan ev sahibi ekip, Bibao deplasmanında sürpriz yapmanın peşinde olacak.

Cadiz’de yolu ülkemizden geçen iki isim forma giyiyor. Geçtiğimiz sezonu Konyaspor’da geçiren Jens Jonsson ve bir dönem Beşiktaş forması giyen Alvaro Negredo, Cadiz başarısı için ter döküyorlar. 

Yaklaşık 15 Yıl Sonra İlk Randevu

Cadiz’in uzun süredir alt liglerde olması ve Copa del Rey’de de iki ekibin eşleşmemesi, 15 yıldır bu iki takımın birbirleriyle oynamamalarına sebep oldu. Cadiz’in son kez La Liga’da oynadığı 2005/06 sezonunda karşılaşan iki ekibin bu karşılaşmalarında, ev sahibi ekip 1-0 ile rakibini geçmişti. 

Yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelecek olan Athletic Bilbao ile Cadiz arasındaki bu eğlenceli geçmeye aday mücadeleyi, Perşembe günü 20.00’den itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.