La Liga 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

28.09.2020 - 11:26

La Liga 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 5’inci haftasında D-Smart Youtube kanalında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 3 Ekim Cumartesi günü 17.00’de başlayacak olan Atletico Madrid-Villarreal mücadelesini, D-Smart Youtube kanalında izleyebilirsiniz.

La Liga’da heyecan 5’inci hafta maçlarıyla devam ediyor. Hafta içi de maçların oynanacağı La Liga’da her hafta bir maç D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanıyor. Bu haftanın şifresiz maçı ise Atletico Madrid-Villarreal mücadelesi oldu. Cumartesi günü 17.00’den itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebileceksiniz.

Luis Suarez Gollerle Başladı

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta 2019/20 sezonunun flaş ekibi Granada’yı konuk etti. Mücadeleye istekli başlayan Atletico Madrid, karşılaşmayı 6-1 kazandı. Oyuna 70’inci dakikada dahil olan yeni transfer Luis Suarez ise gösterdiği performansla dikkat çekti. Kısa sürede 2 gol atan ve 1 asist yapan Uruguaylı yıldız, gelecek haftalar için iyi sinyaller verdi.

Sezona galibiyetle başlayan Atletico Madrid, Villarreal karşılaşması öncesinde hafta içinde Huesca’ya konuk olacak.

Villarreal Barcelona Karşısında Direnç Gösteremedi

Bu sezonun iddialı ekiplerinden olması beklenen Villarreal, geçtiğimiz hafta Barcelona’ya konuk oldu. Mücadelenin başında yediği gollerle 3-0 geriye düşen Villarreal, Barcelona karşısında varlık gösteremedi ve karşılaşmayı 4-0 kaybetti.

Oynanan üç hafta sonunda 4 puanı bulunan Villarreal, Atletico Madrid karşılaşması öncesinde hafta içi Alaves’i konuk edecek. 

Geçtiğimiz Sezon Wanda Metropolitano’da Kazanan Atletico Madrid Olmuştu

İki ekibin geçtiğimiz sezon Wanda Metropolitano’daki karşılaşmasında sahadan 3 puanla ayrılan ev sahibi Atletico Madrid olmuştu. Rakibini 3-1 ile geçen Atletico Madrid, son dönemde Villarreal karşısında özellikle iç sahada iyi sonuçlar alıyor. Oynanan son 5 maçın sadece birini kazanan Villarreal, rakibini deplasmanda en son 2106/17 sezonunda mağlup etmişti. 

Sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Atletico Madrid ile geçtiğimiz hafta Barcelona karşısında iyi bir görüntü çizmeyen Villarreal arasındaki bu keyifli mücadele, D-Smart Youtube kanalında şifresiz olarak yayınlanacak. 3 Ekim Cumartesi günü 17.00’den itibaren Atletico Madrid-Villarreal mücadelesini D-Smart Youtube kanalına bağlanarak izleyebilirsiniz.