Khabib Nurmagomedov-Justin Gaethje Unvan Maçı S Sport Plus’ta

25.09.2020 - 14:17

Khabib Nurmagomedov-Justin Gaethje Unvan Maçı S Sport Plus’ta

Dünyanın merakla beklediği Khabib Nurmagomedov-Justin Gaethje UFC hafif sıklet karşılaşmasının tarihi ve yayınlanacağı platform belli oldu. 25 Ekim Pazar günü 05.00’te karşılaşacak bu iki ismin amansız mücadelesi, S Sport Plus uygulamasında olacak.

Sadece 13,99 TL'ye 1 Aylık Üyelik Satın Almak ve Maçı Kesintisiz İzleyebilmek İçin Tıklayın

Hafif sıklette şampiyon konumundaki Khabib ile geçici şampiyon konumundaki Gaethje, tartışmasız şampiyon unvanını ele geçirmek için kozlarını paylaşacak. 28 maçta henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Khabib Nurmagomedov ile son olarak Tony Ferguson’u mağlup eden Justin Gaethje’nin bu nefes kesecek karşılaşması, S Sport Plus platformunda olacak. 25 Ekim günü 05.00’ten itibaren bu mücadeleyi izleyebileceksiniz.

Khabib Nurmagomedov Son Olarak 2019 Yılında Dövüştü

Son 28 maçta henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Khabib Nurmagomedov, son olarak 2019 yılında Dustin Poirier’ye mağlup olmuştu. Pandemi dönemi sonrasında herhangi bir karşılaşmada yer almayan Khabib Nurmagomedov, tartışmasız şampiyon unvanını ele geçirmek için mücadele edecek.

Justin Gaethje ise Mayıs ayında Tony Ferguson’u mağlup etti. 24 maça çıkan Justin Gaethje, bu mücadelelerin 22’sini kazanmayı başardı.

Khabib’in Karşılaşacağı En Tehlikeli İsim

UFC Başkanı Dana White, karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Tüm dünyanın merakla beklediği mücadele hakkında görüşlerini belirten White, Justin Gaethje’nin Khabib için zorlu rakip olduğu dile getirdi. White’ın açıklamalarından öne çıkan kesimler şu şekilde:

“Stil olarak bakarsak, Justin Gaethje, Khabib için en tehlikeli rakip. Onun MMA güreşi oldukça sağlam. İnanılmaz da sert vuran birisi. Üstelik o, ilerleme ve gelişme göstermeyi başarıyor. Gelişime açık olduğunu da kanıtlamış durumda. Khabib ile Conor arasındaki maça bakarsanız, o da etkileyiciydi ama Gaethje onun şimdiye kadarki en sağlam rakibi.''

Karşılaşma ile ilgili görüş bildiren bir diğer isim ise ABD Başkanı Donald Trump’tı. Justin’e şans dileyen Trump, mücadeleyi takip edeceğini söyledi. 

Justin Gaethje de mücadele hakkında geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı. “Khabib’in kanını görmek istiyorum. Kanama sonrasında buna nasıl reaksiyon vereceğini görmek istiyorum.” diyen Gaethje, fitili de böylece ateşlemiş oldu. 

Sonucu merakla beklenen Khabib Nurmagomedov-Justin Gaethje karşılaşmasını 25 Ekim Pazar günü 05.00’ten itibaren S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.