La Liga, S Sport Plus ve S Sport 2'den de Yayınlanacak

25.09.2020 - 01:27

La Liga, S Sport Plus ve S Sport 2'den de Yayınlanacak

Yayın haklarına D-Smart’ın sahip olduğu La Liga’da yeni sezon maçları, bundan böyle Spor Smart ile birlikte S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarında olacak. D-Smart Spor Müdürü Aykut Aydın’ın verdiği bilgiye göre haftada 3-4 maç Spor Smart ile birlikte S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda futbolseverlerle buluşacak.

Geçtiğimiz sezon D-Smart’ın yayın haklarını satın aldığı La Liga’da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu sezon da Spor Smart ekranlarında yayınlanan La Liga’nın yayıncısı ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. D-Smart, haftada 3-4 maçın Spor Smart ile birlikte S Sport 2 ekranlarında ve S Sport Plus uygulamasında yayınlanacağını açıkladı. Bu sürpriz gelişmenin S Sport 2’nin D-Smart platformuna gelmesiyle bağlantılı olduğu tahmin ediliyor. S Sport 2’ye karşılık La Liga’dan bazı maçları S Sport’a veren D-Smart, böylece hem La Liga’nın daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayacak hem de platformunu zenginleştirmeyi başaracak. 

D-Smart Spor Müdürü Aykut Aydın Açıklamayı Yaptı

La Liga’nın S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda yayınlanacağının duyurusunu D-Smart Spor Müdürü Aykut Aydın yaptı. Yapılan açıklama şu şekildeydi:

Bilgilendirme: La Liga'nın tüm maçları Spor Smart ve Spor Smart 2'den naklen yayınlanmaya devam edecek. Haftada 3-4 maç S-Sport 2 kanalı ve S Sport Plus uygulamasından da naklen yayınlanacak ve LaLiga daha geniş kitleler tarafından seyredilecek. Hayırlı olsun.

Dünyanın Sporu S Sport Plus’ta

Son La Liga hamlesiyle birlikte S Sport Plus üyeleri, birçok önemli organizasyonu naklen izleme şansını yakalayacak. Sadece futbol değil, voleybol, basketbol ve tenis gibi alanlarda da birçok organizasyonu sporseverlerle buluşturan S Sport Plus’ın zengin içeriği şu şekilde:

İngiltere Premier Lig

İspanya La Liga

Almanya Bundesliga

NBA

NCAA

NFL

UEFA Uluslar Ligi

Portekiz Liga NOS

UFC

WWE

Çin Süper Ligi

Almanya Bundesliga 2

CEV Şampiyonlar Ligi

ATP 500 ve ATP 1000