S Sport 2 D-Smart’ta

24.09.2020 - 18:16

S Sport 2 D-Smart’ta

Saran Media’nın ikinci kanalı S Sport 2, bundan böyle D-Smart’ta yer alacak. D-Smart 79’uncu kanala eklenen S Sport 2’nin zengin içeriği, böylece D-Smart abonelerinin karşısına çıkacak.

Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga ile popüler olan S Sport 2, Turkcell TV+, Vodafone TV ve Kablo TV’de kendine yer buluyordu. Birçok platformun sıcak bakmadığı S Sport 2, bu sezonun gözde kanallarından biri hâline geldi. Önce Tivibu, kanalı platforma eklediğini duyurdu. Birkaç gün önce de D-Smart, S Sport 2’nin 79’uncu kanalda yer alacağını açıkladı. 

S Sport 2’nin Zengin İçeriği Platformları Çaresiz Bıraktı

Geçtiğimiz sezon platformların yeni kanal eklemeye sıcak bakmadığı, Saran Media’nın sahibi Sadettin Saran tarafından açıklanmıştı. Bu sezon ise durum değişti. İçeriğini arttıran ve sadece majör sporlarda değil, farklı sporlarda da yayınlara imza atan S Sport 2, platformları çaresiz bıraktı. Birkaç hafta önce Tivibu, şimdi de D-Smart, S Sport 2’yi kanal listesine dahil etti.

D-Smart’ın S Sport 2 eklemesinin ardından bu kanala yer vermeyen tek platform Digiturk kaldı. Saran Media ile görüşmelerini sürdüren Digiturk’un S Sport ve S Sport 2 konusunda neler yapacağı merak ediliyor.

D-Smart Resmi Açıklamayı Yaptı

D-Smart Twitter hesabından S Sport 2 ile ilgili resmi açıklama yapıldı. Tanıtımda S Sport 2’nin adının geçmemesi ise dikkat çekti. 

Bu kadarı başka yerde yok! Dünyanın sporu, dünyanın heyecanı Aile Spor Paketi'nde. Üstelik 33₺ yerine yalnızca 27,90₺. Üyeliğiniz boyunca, nerede olursanız olun izleyin diye D-Smart GO da hediye! Ayrıntılı bilgi için; https://dsmart.com.tr.

D-Smart’ta Yayınlanan İçeriklerin Sayısı Bu Hamleyle Arttı

S Sport 2 eklemesiyle daha ilgi çekici bir platform hâline gelen D-Smart’ta birçok organizasyon yer alıyor. D-Smart abonesi birinin izleyebileceği spor karşılaşmaları şu şekilde sıralanıyor:

İngiltere Premier Lig / NBA / Formula 1 / Moto GP (S Sport)

Almanya Bundesliga / Almanya Bundesliga 2 / Portekiz Liga NOS / MLS / UEFA Uluslar Ligi / NCAA / NFL / WWE / UFC (S Sport 2)

İspanya ACB / İspanya La Liga / Almanya DFB Pokal / UEFA Avrupa Ligi Elemeleri / WTA İstanbul Cup (Spor Smart)