Çağıl Özge Özkul S Sport’ta

23.09.2020 - 22:43

Çağıl Özge Özkul S Sport’ta

Başarılı sunucu Çağıl Özge Özkul, yeni sezonda S Sport ekranlarında olacak. beIN Sports’tan ayrılan Özkul’un böylece yeni adresleri netleşti. Özkul, yeni sezonda hem Socrates Dergi’de hem de S Sport ekranlarında boy gösterecek.

Yeni sezonda kadrosunu güçlendiren S Sport’un son transferi Çağıl Özge Özkul oldu. Yaklaşık 1 ay önce beIN Sports’tan ayrıldığını duyuran Özkul’un S Sport’ta birçok programın sunuculuğunu yapması bekleniyor. Bunun yanında Özkul, Socrates Dergi’de de sporseverlerin karşısına çıkacak.

S Sport’un Özkul Paylaşımı Beğeni Topladı

S Sport, Çağıl Özge Özkul’un transferini sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaştı. “Spor dünyasının başarılı ismi Çağıl Özge Özkul, S Sport’ta!” paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni aldı. 

Yeni Sezonda Hem Dijitalde Hem De TV’de Yer Alacak

beIN Sports’tan ayrıldıktan sonra Socrates Dergi ile anlaşan Çağıl Özge Özkul’un Socrates Dergi Youtube kanalında 2 programın sunuculuğunu, 2 programın da editörlüğünü yapacağı duyurulmuştu. 2021 yılının başında Socrates Dergi’deki bir programın da yapımcısı olacağı açıklanan Özkul’un bu sezon sadece Socrates Dergi Youtube kanalında olacağı tahmin ediliyordu. S Sport’tan yapılan açıklama sonrasında Özkul’un yeni sezonda iki mecrada yer alacağı anlaşıldı.

Socrates Dergi ve S Sport’ta ortak çalışan isimlere böylece bir yenisi eklendi. Erman Yaşar, Ozan Can Sülüm, Orkun Çolakoğlu, İnan Özdemir, Kaan Kural, Emre Özcan ve Uğur Ozan Sulak’ın ardından Çağıl Özge Özkul da hem Socrates Dergi hem de S Sport’ta çalışacak. Çağıl Özge Özkul’un S Sport’ta hangi programlara imza atacağı ise henüz açıklanmadı.

beIN Sports’tan S Sport’a Geçen İkinci İsim Oldu

Çağıl Özge Özkul, beIN Sports’tan S Sport’a direkt olarak transfer olan ikinci isim oldu. Geçtiğimiz yılın başında Gökhan Abdik, beIN Sports’tan ayrıldığını duyurmuş ve S Sport’a transfer olmuştu. Bunun yanında S Sport’ta İngiltere Premier Lig yorumlarıyla dikkat çeken Engin Kehale’nin de yolu beIN Sports’tan geçmişti.

Yeni sezonda kadrosunu Engin Kehale ve Çağıl Özge Özkul gibi isimlerle güçlendiren S Sport’un sürprizlerine hem yorumcu kadrosu hem de yayın hakları noktasında devam etmesi bekleniyor.