Beşiktaş-Rio Ave Avrupa Ligi Ön Eleme Mücadelesi D-Smart'ta

23.09.2020 - 14:11

Beşiktaş-Rio Ave Avrupa Ligi Ön Eleme Mücadelesi D-Smart'ta

Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş, ön eleme turunda Rio Ave’yi konuk ediyor. Beşiktaş-Rio Ave mücadelesini 24 Eylül Perşembe günü 20.00’den itibaren D-Smart 20'nci kanalda izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz sezonu 3’üncü sırada bitiren Beşiktaş, Trabzonspor’un ceza alması sonucunda Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkı elde etmişti. Ön eleme turunda Paok’a mağlup olan Siyah Beyazlılar, Avrupa macerasına Avrupa Ligi ön elemeleriyle devam ediyor. Avrupa Ligi öne eleme yarı final turunda Portekiz temsilcisi Rio Ave ile eşleşen Beşiktaş, D-Smart ekranlarında tur peşinde olacak. Perşembe günü 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi D-Smart 20'nci kanaldan izleyebileceksiniz.

Trabzonspor Karşısında Oynanan Oyun Umut Verdi

Sezona Paok karşısında oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçıyla başlayan Beşiktaş, sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Alınan kötü sonucun yanında oynanan kötü futbol da Beşiktaş’ta moralleri bozmuştu. Trabzonspor karşısında alınan galibiyet ise tüm bu kötü atmosferi ortadan kaldırdı. İyi bir oyunla sahadan 3-1’lik galibiyet alan Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde de gruplara kalmayı hedefliyor.

Beşiktaş’ta bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Sezon öncesinde forvet, sağ bek ve orta saha takviyeleri yapmayı planlayan Beşiktaş’ta Josef de Souza ve Bernard Mensah transferleriyle orta saha omurgası şekillendi. Önümüzdeki günlerde bir santrafor ve bir sağ bek takviyesiyle transferin kapatılması bekleniyor. 

Rio Ave 90’da Turladı

Avrupa Ligi ön eleme mücadelesinde Rio Ave,  Bosna Hersek temsilcisi Borac Banja Luka’ya konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Rio Ave, son vuruşlarda yaşadığı sorun sebebiyle 90’ıncı dakikaya kadar gol bulamadı. 90’da Tarantini’nin golüyle öne geçen Portekiz temsilcisi, 90+5’te Jambor ile bir gol daha buldu ve mücadeleyi 2-0 kazandı. Geçtiğimiz sezon vasat bir performans ortaya koyan Carlos Mane’nin Borac karşısında oynadığı oyun ise göz doldurdu.

Avrupa Ligi’nde adını play off turuna yazdırmak isteyen Rio Ave’de tek amaç Beşiktaş engelini aşmak. Beşiktaş -Rio Ave mücadelesini Perşembe günü 20.00’den itibaren D-Smart 20'nci kanalda izleyebilirsiniz.