Belçika Pro League 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

17.09.2020 - 10:33

Belçika Pro League 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Belçika Pro League 6’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 20 Eylül Pazar günü 14.30’dan itibaren Zulte Waregem-Club Brugge mücadelesini Tivibu Spor ekranlarından ve Tivibu Spor Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Yayın haklarını Tivibu Spor’un elinde bulundurduğu Belçika Pro League’de her hafta bir mücadele şifresiz olarak yayınlanacak. Ligin 6’ıncı haftasında şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak olan müsabaka ise Zulte Waregem-Club Brugge oldu. Pazar günü 14.30’da başlayacak olan bu karşılaşma, Tivibu Spor’da şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Zulte Waregem Savunmada Sorunlar Yaşıyor

Bu sezon 5 haftanın geride kaldığı Pro League’de topladığı 6 puanla 9’uncu sırada yer alan Zulte Waregem, 5 maçın 4’ünde kalesini gole kapatamadı. Savunmada sorunlar yaşayan Waregem, geçtiğimiz hafta ligin namağlup ekibi Charleroi’yı konuk etti. İlk yarıyı dengede götürmeyi başaran ev sahibi ekip, son bölümde yediği iki golle sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Sezona üst sıralarda olma hedefiyle giren Waregem, hedeften kopmamak adına Club Brugge karşısında galip gelmeyi hedefliyor.

Club Brugge Toparlama Yolunda

Lige şampiyonluk hedefiyle giren Club Brugge, ilk 3 haftada aldığı iki mağlubiyetle herkesi şaşkına çevirmişti. 4’üncü haftada biraz da şanslarının yardımıyla Genk deplasmanında 3 puan almayı başardılar. Brugge, geçtiğimiz hafta da Waasland-Beveren ile karşılaştı. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Brugge, rakibini 4-1 ile geçti.

5 haftada topladığı 9 puanla, lider Charleroi’nın 6 puan gerisinde 5’inci sırada yer alan Club Brugge, zorlu Zulte Waregem mücadelesinden galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

Club Brugge Zulte Waregem Deplasmanında Galip Gelmeyi Başarıyor

Geçtiğimiz sezon ligde oynanan iki maçı da rahat kazanan Club Brugge, Zulte Waregem deplasmanında aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekiyor. Zulte Waregem’in sahasında oynanan son 8 maçın 5’inde sahadan galibiyetle ayrılan taraf Club Brugge oldu. Kalan üç mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Waregem, rakibini iç sahada en son 2015 yılında mağlup etme başarısı gösterdi.

Zulte Waregem-Club Brugge mücadelesini Pazar günü 14.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.