14-15-16 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

13.08.2020 - 20:50

14-15-16 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ve Avrupa Ligi yarı final maçlarının öne çıktığı bu haftada, izlenesi müsabakaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü sonucu merakla beklenen bir futbol mücadelesi karşımıza çıkıyor. Bunun yanında NBA’de de düğüm Cuma sabahı çözülüyor.

04.00 Brooklyn Nets-Portland Trail Blazers: Brooklyn için mücadelenin herhangi bir önemi yok ama Portland kazanırsa play-in maçına çıkacak. Son dönemde sosyal medyada yaşadığı tartışmalar sonrasında inanılmaz bir oyun oynayan Lillard önderliğinde, Portland’ın neler yapacağının yanıtını 04.00’te bulabilirsiniz. Brooklyn-Portland mücadelesi S Sport, S Sport Plus ile birlikte Bilyoner TV platformunda olacak.

20.00 Spartak Moskova-Akhmat Grozny: Rusya Premier Ligi, Türkiye’den sıkı takip edilen bir lig değil. Üstelik henüz ligin başındayız. Bu maçı neden önerdiğimizi merak edenler ise, geçtiğimiz haftaya ve hafta ardından yapılan açıklamalara bakabilirler. Spartak Moskova-Sochi mücadelesinde son dakika Sochi lehine verilen penaltı, Spartak Moskova’da isyan bayrağının çekilmesine sebep olmuş ve ligden çekiliyoruz açıklamaları yapılmıştı. Bu sert çıkışın ardından bu maçta hakemin nasıl reaksiyon göstereceği, oyuncuların neler yapacağı merak konusu. 20.00’den itibaren Rusya Premier Lig Youtube kanalından bu mücadeleyi izleyebilirsiniz. Youtube’da maçı izlemek için “katıl” butonuna tıklayarak bir ücret ödemeniz gerekiyor.

22.00 Barcelona-Bayern Münih: Günün en keyifli mücadelesinde Barcelona, Bayern Münih ile karşılaşıyor. Lizbon’daki 8’li finalin sonucu en merak edilen eşleşmesinde, tarafların ne yapacağı bilinmez ama futbolseverlerin eşleşmeden ve oynanacak futboldan keyif alacağı aşikar. Bu dev maçı, 22.00’den itibaren beIN Sports HD 1, CBC Sport ve beIN Connect üzerinden izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü dar bir liste karşımızda. Eşleşmelerin belli olmadığı Snooker Dünya Şampiyonası ile birlikte ilk kez WTA kapsamında oynanan Lexington turnuvası günün izlenebilecek organizasyonları. Bizlerin önerileri ise şu şekilde:

17.00 Sarpsborg-Molde: Norveç Eliteserien’de geçtiğimiz hafta Rosenborg karşısında bir anda dağılan Sarpsborg ile zirveden kopmak istemeyen Molde, karşı karşıya geliyor. İki tarafın da puan kaybına tahammülü yok. Sarpsborg-Molde mücadelesini 17.00’den itibaren Eurosport Player ve Bilyoner TV’de izleyebilirsiniz.

21.30 NBA Play-In: Bu tavsiyeleri verdiğimizde henüz play-in kapsamında karşılaşacak takımlar belli değildi. Batıda 8 ve 9’uncu sırayı alan takımlar play off için karşı karşıya gelecekler. 8’nci sıradaki takım karşılaşmayı kazanırsa play off vizesi alacak. 9’uncu sıradaki takımın kazanması durumunda ise 16 Ağustos günü 23.30’da bir maç daha yapılacak. Hangi iki takım yer alırsa alsın keyifli geçmesine kesin gözüyle baktığımız bu mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

22.00 Manchester City-Lyon: Şampiyonlar Ligi’nde son yarı finalist bu mücadele ile belli olacak. Kağıt üzerinde tek taraflı olarak görülse de, Lyon’un kupada PSG karşısında gösterdiği performans ve çeyrek finalde Juventus karşısında oynadığı dinamik oyun, maçın keyifli geçeceğini bizlere düşündürtüyor. Manchester City-Lyon mücadelesini 22.00’den itibaren beIN Sports HD 1, CBC Sport ve beIN Connect üzerinden izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü futbol ve basketbol dışına iki organizasyonla çıkıyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

05.00 Stipe Miocic-Daniel Cormier: Miocic kemerini korumak için ringde olacak. Cormier yaklaşık 1 yıl önce teknik nakavt ile mağlup olduğu rakibini yenerek kemeri almanın peşinde. Günün en keyifli müsabakaları arasında yer alan Miocic-Cormier karşılaşmasını 05.00’ten itibaren, S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

16.10 F1 İspanya GP: Kendini tekrar eden yarışların ardından geçtiğimiz hafta Verstappen, seyri değiştirdi. 4’üncü sırada başladığı yarışı kazanarak Mercedesleri geride bırakan Hollandalı pilot, İspanya’da bunu tekrarlamak isteyecek. Geçtiğimiz hafta neden hızlı olduklarını anlamadığını açıklayan LeClerc, ikincilikle yetinen Hamilton ve felaket bir sezon geçiren Vettel’in neler yapacağının yanıtı 16.10’dan itibaren S Sport, S Sport Plus ve İdman TV ekranlarında verilecek.

22.00 Manchester United-Sevilla: Kupanın en güçlü iki adayı kozlarını yarı finalde paylaşıyorlar. Wolves’u Ocampos’un şık kafa golüyle eleyen Sevilla, Kopenhag karşısında beklenenden daha fazla zorlanan Manchester United ile karşılaşıyor. Bu dev maç, 22.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak.

Haftanın Şifresiz Maçları

Majör liglerin bitmesi TV’de şifresiz maç döneminin en azından şu anlık sona ermesi anlamına geldi. Bununla birlikte dünyanın dört bir yanında dijital platformlarda birçok müsabakayı şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

LaLiga SmartBank Youtube kanalında Zaragoza-Elche, Almeria-Girona maçları Pazar günü futbolseverlerle buluşacak. Her hafta olduğu gibi MyFootball Youtube kanalında Avustralya A-League maçları şifresiz olarak yayınlanacak. Bundan böyle Nikaragua Liga Primera karşılaşmaları da Liga Primera Youtube kanalında olacak.

Avrupa Kriket Serisi ve One Championship Dövüş Serisi karşılaşmaları da Cuma ve Cumartesi günleri Youtube’da şifresiz olarak yayınlanacak. Bütün bunlarla birlikte İdman TV, CBC Sport ve Bilyoner TV maç yayınlarına bu hafta da devam edecekler.