TJK TV Canlı İzle

13.08.2020 - 13:12

TJK TV Canlı İzle

At yarışı tutkunlarının favori kanalı TJK TV, 2004 yılından bu yana yayın hayatını sürdürüyor. Hem yarışların hem de yarışseverlerin ilgisini çeken programların yayınlandığı TJK TV’yi sizler için araştırdık.

Türkiye’de ilgilisi bir hayli fazla olan at yarışları, yıllardır TJK TV ekranlarından yarışseverlerle buluşuyor. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanından yarışları ekranlara getiren TJK TV, 2004 yılından bu yana hizmet veriyor. 2016 yılında kanal logosunda değişikliğe giden TJK TV’nin özel programları da, at yarışı tutkunlarının beğenisine sunuluyor. 

Birçok Platformda TJK TV’yi İzlemek Mümkün

TJK TV, birçok farklı platformda kendine yer bulmuş durumda. Digiturk 89, D-Smart 74’üncü kanalda TJK TV yayınlarını izleyebiliyorsunuz. Bununla birlikte Tivibu’da TJK TV’nin yer almaması dikkat çekiyor. 

Özel Analizler, Atların Son Durumu TJK TV Programlarında

At yarışı oynamak isteyenler, sadece yarışları değil, TJK TV’nin başarılı programlarını da takip ediyorlar. Atların son durumu, güncel gelişmeler, özel röportajlar ve daha niceleri TJK TV’de yer alıyor. Kanalın öne çıkan programları ise şu şekilde:

Farklı Analiz: TJK TV’nin en başarılı programlarından biri olan Farklı Analiz, her Pazartesi yarış tutkunlarının karşısına çıkıyor. Enver Arslan’ın moderatörlüğünü yaptığı programa, Süleyman Akdı ve Atahan Zilcioğlu yorumlarıyla katkı veriyorlar. 

İdman Pisti: At yarışı oynamayı düşünenlerin ilgi duyduğu program İdman Pisti, atların yarış öncesinde nasıl çalışmalara imza attığını izleyicilerin huzuruna çıkarıyor. 

İlk Adım: Bir yarış atının ilk adımı, ilk yarışı, at yetiştiriciliği ve daha birçok konunun konuşulduğu İlk Adım programı, TJK TV’nin ilgi çekici işlerinden biri.  Numan Sakar ve Sadun Oktav’ın atçılığa dair keyifli sohbetleri, her Salı günü TJK TV’de.

Format: Her Perşembe TJK TV’de ekranlara gelen Format, önemli yarışları ve son haberleri yarış tutkunlarıyla buluşturuyor. Gökhan Gül, Suat Demiral ve Sadık Zirenk’in keyifli sohbetini her Perşembe 22.00’de TJK TV’de izleyebilirsiniz.

TJK TV Canlı İzleme Adresleri

TJK TV’yi dijital platformlarda da sorunsuz bir şekilde izleme şansınız bulunuyor. TJK’nın resmi sitesinde bu yayınları izleyebilirsiniz. TJK TV’yi izlemek için buraya tıklayınız. 

TJK TV’nin başarılı programlarını izlemek isteyenler ise TJK TV Youtube kanalına göz atabilirler. Zaman zaman canlı yayınların da yapıldığı Youtube kanalına buradan erişim sağlayabilirsiniz.