7-8-9 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

06.08.2020 - 21:10

7-8-9 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Futbol liglerinin neredeyse tamamının bitmesi sonrasında, kısır bir spor menüsü bizleri bekliyor. Şampiyonlar Ligi’nin renklendireceği 7-8-9 Ağustos tarihlerinde öne çıkan maçları ve şifresiz müsabakaları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Şampiyonlar Ligi maçlarının aynı saate konulması sebebiyle birbirinin alternatifi olabilecek bir liste oluşturduk. Cuma gününün menüsü şu şekilde:

04.00 LA Lakers-Houston Rockets: Cuma gününe, geçtiğimiz haftaki gibi basketbolla başlıyoruz. Rotasyonda “uzuna” yer vermeyen Rockets’ın Anthony Davis’i nasıl savunacağı çok eğlenceli bir deney olacak. Bu keyifli müsabakayı 04.00’ten itibaren, S Sport ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

22.00 Juventus-Olympique Lyon: İlk maçı 1-0 kazanan Lyon, Juventus deplasmanında tur peşinde olacak. Juventus ise 1-0’ı lehine döndürmenin hesaplarını yapıyor. Sezon boyunca iyi futbol oynamamasına rağmen bir şekilde sonuca giden Juventus’un, Lyon karşısında neler yapacağını 22.00’den itibaren beIN Sports HD 2 ve beIN Connect üzerinden takip edebilirsiniz.

22.00 Manchester City-Real Madrid: İlk maçta deplasmanda rakibini yenen Manchester City, evinde hata yapmayarak çeyrek finale yükselmeyi umut ediyor. Real Madrid ise özellikle karantina dönemi sonrasında yükselen form grafiğini, Manchester City karşısında da sürdürmenin peşinde. Günün en eğlenceli maçlarından biri olmasını beklediğimiz Manchester City- Real Madrid mücadelesini 22.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. 

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü yine iki Şampiyonlar Ligi ve bir de NBA’den önerilerimiz olacak. Günün öne çıkan müsabakaları şu şekilde:

20.00 Portland Trail Blazers-LA Clippers: Memphis’in adeta çakılmasıyla çok iddialı bir konuma gelen Portland, sallanarak ilerleyen Clippers ile karşılaşıyor. Özellikle Nurkic ve Collins’in takıma dönmesiyle daha iyi bir oyun ortaya koyan Portland’ın, Clippers karşısında neler yapacağının yanıtı S Sport ve S Sport Plus platformunda verilecek.

22.00 Barcelona-Napoli: Ligi ikinci sırada tamamlayan Barcelona ile İtalya Kupası’nı kazandıktan sonra tamamen hazırlık maçı gibi ligi oynayan Napoli ile karşılaşıyor. Barcelona’nın burada turu kaybetmesinin Messi’nin takımdan ayrılması gibi farklı sonuçlar doğurabileceği konuşuluyor. Bu gergin mücadele, 22.00’den itibaren CBC Sport ve beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak.

22.00 Bayern Münih-Chelsea: Karantina döneminden sonraki formunu Şampiyonlar Ligi’ne taşıması durumunda kupanın en güçlü adayı olarak görülen Bayern Münih, Chelsea’yi konuk ediyor. Turun galibi hemen hemen belli olsa da, tempolu ve bol gole gebe bir maç futbolseverleri bekliyor olacak. Bayern Münih-Chelsea mücadelesini 22.00’den itibaren beIN Sports HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Hem basketbol menüsü hem de futbol menüsü kısıtlı olunca, Pazar gününü motor sporlarına ayırmanın fena olmayacağını düşünüyoruz. Pazar gününden öne çıkan organizasyonlar şu şekilde:

15.00 Moto GP Çekya Grand Prix’si: Güne Moto GP Çekya Grand Prix’si ile başlayabilirsiniz. Sezonun iki yarışına damga vuran Fabio Quartararo’nun, Çekya’da neler yapacağı merak konusu. Aynı şekilde geçtiğimiz hafta şov yapan Yamaha’nın bu performansı sürdürebilip sürdüremeyeceği de cevap bekleyen sorulardan. Tüm soruların yanıtları, 15.00’ten itibaren S Sport ve S Sport Plus platformunda verilecek. 

16.10 Formula 1 Britanya GP: Geçtiğimiz hafta son turda üç pilotun lastiğinin patlamasıyla garip bir hal alan yarışı, patlak lastikle Lewis Hamilton kazanmıştı. 3 yarış üst üste kazanan Hamilton, seriyi 4’e çıkarmanın peşinde olacak. Bu keyifli yarışı İdman TV, S Sport ve S Sport Plus’tan naklen izleyebileceksiniz.

20.30 WTA Palermo Open Final: Aylar sonra geri dönen tenisten bir mücadeleyi de listeye koymayı istedik. Finalin ismi ve saati henüz belli değil ama iyi bir final olacağının garantisini verebiliriz. Fiona, Yastremska, Martic, şu an için turnuvada iyi giden isimler. Geçtiğimiz sene Bertens’i 2-0 ile geçen Teichmann’ın kazandığı Palermo Open’ı bu sene kimin kazanacağını merak ediyorsanız, 20.30’dan itibaren beIN Sports ve beIN Connect üzerinden bu finali takip edebilirsiniz. 

Haftanın Şifresiz Maçları

Majör futbol liglerinin sona ermesi ve diğer liglerin Türkiye’de tam olarak ilgi görmemesi, şifresiz maçları tamamen dijital platformlarla kaydırdı. Bu hafta yine birçok mücadele şifresiz olarak Youtube üzerinden yayınlanacak.

7 Ağustos günü 21.00’den itibaren Deportivo-Fuenlabrada mücadelesi La Liga SmartBank Youtube kanalında olacak. Fuenlabrada’da 28 kişinin testinin pozitif çıkması sebebiyle iki hafta ertelenen bu maç, ligin kaderini belirleyecek. Belarus Vysshaya Youtube kanalında ligin tüm maçları yine futbolseverlerle buluşacak. Ayrıca CTFA.TV Youtube kanalında Tayvan Ligi maçları şifresiz olarak ekranlara gelecek. Bunlara ek olarak MyFootball Youtube kanalında Avustralya A-League maçları, şifresiz olarak yayınlanacak. 

İdman TV, Bilyoner TV ve CBC Sport birçok müsabakayı şifresiz olarak sporseverlerle buluşturmayı bu hafta da sürdürecek.