Portekiz Primeira 32’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

14.07.2020 - 10:28

Portekiz Primeira 32’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Uçankuş TV ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek maç belli oldu. Liga NOS 32’nci haftasında 15 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan Braga-Belenenses mücadelesi 21.15’ten itibaren, Uçankuş TV’de şifresiz olarak yayınlanacak.

Karantina döneminin ardından Portekiz Primeira’dan her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlarına taşıyan Uçankuş TV’de, bu hafta şifresiz yayınlanacak maç belli oldu. Son dönemde Sporting maçlarını ekranlara taşıyan Uçankuş TV, bu hafta bir değişikliğe gitti. Çarşamba günü 21.15’ten itibaren Braga-Belenenses mücadelesi bu ekranlarda futbolseverlerle buluşacak.

Braga Son Üç Haftada 12 Gol Attı

Karantina öncesinde çok daha efektif bir oyun ortaya koyan Braga, ara sonrasında istediği performansı sergileyememişti. Son haftalarda ise ara öncesindeki hücum performanslarını yakalamaya başladılar. Geçtiğimiz hafta Paços Fereira karşısında 5-1 kazanan Braga, önceki hafta da Aves karşısında 4 gollü bir galibiyete imza atmıştı. Oynanan son üç maçta 12 gol bulan Braga, bu maçta da golcü kimliğini sahaya yansıtmak istiyor.

56 puanla 3’üncü sırada yer alan Braga’nın Belenenses karşısındaki en büyük kozları, Ricardo Horta ve Paulinho olacak. Son 3 maçta da gol atma başarısı gösteren ikili, aynı başarıyı Belenenses önünde de sergilemeyi hedefliyor.

Belenenses 6 Maçtır Kazanamıyor

Ara öncesinde iyi bir performans sergileyen ekiplerden Belenenses, ara sonrasında sadece Aves’i mağlup edebildi. Son 6 maçta galibiyet yüzü göremeyen Belenenses 31 puanla 15’inci sırada yer alıyor.

Belenenses’in geçtiğimiz hafta rakibi Moreirense’ydi. Porto maçındaki farklı yenilgiyi unutturmak için sahaya çıkan Belenenses, 1-0’lık mağlubiyetle üst üste ikinci mağlubiyetini almış oldu. 90+9’da bir de penaltı vuruşundan yararlanamayan Belenenses’in hedefi, bu deplasmanda sürpriz yapıp son 2 haftaya rahat girmek.

Aralarındaki Son 4 Maçı Deplasman Ekipleri Kazandı

Daha önce 39 kez karşı karşıya gelen Braga ve Belenenses’in son 4 maçında, deplasman ekiplerinin galibiyeti dikkat çekiyor. Oynanan son 7 maçın 6’sında gülen taraf Braga olurken, bu mücadelelerin sadece birinde Belenenses galip gelebildi. Ligin ilk yarısındaki mücadele ise Braga’nın 7-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Haftanın keyifli mücadeleleri arasında gösterilen Braga-Belenenses karşılaşmasını Çarşamba günü 21.15’ten itibaren Uçankuş TV ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.