Granada-Real Madrid İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

13.07.2020 - 10:35

Granada-Real Madrid İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

La Liga’da 36’ncı hafta, liderin maçıyla tamamlanıyor. Avrupa Ligi kovalayan Granada, kendi sahasında, Barcelona ile amansız bir şampiyonluk yarışında olan Real Madrid’i ağırlıyor. 

Real Madrid İçin Gollü Maçlara Hazır Olun

Real Madrid, Alaves karşısında şampiyona yakışır bir performans sergiledi. O gün de yazımda belirttiğim gibi, 1-0’lık skorlar İspanya’da şampiyonluğa giden takımlara yakışmaz. Evet dönem dönem pragmatik skorlar ve oynamadan kazanmalar uzun yolculukta iş görür. Homurdanmalar söylenmelere karşı ise büyük takımlar her zaman tepki vermek zorundadır. Alaves maçında bu tepkiyi gördüm. İlk yarı 1.5 üstü tavsiyem gelmemiş olsa da, izlediğim 45 dakikada Alaves’in de pozisyonları ile en az 3 gol çıkmalıydı. Real açısından Granada ve Villarreal maçları da, bu tempoda ve pozisyonlu geçecektir. 

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Ramos, Varane, Mendy; Modric, Casemiro, Valvarde; Isco, Benzema, Vinicius Jr. 

Granada’nın Hedefi Var

Granada’ya bakarsak, Pandemi dönemine skor olarak iyi başlamışlardı ama oyun kötüydü. Bir dönem skor da alamayınca kötü oyun sonucu düşüş yaşadılar. Son 3 maçtır eski Granada’dan izler bulabiliyoruz. Rakip kaleye az giden ama öz giden, efektif oynayan ve gol noktasında becerikli hallerine yeniden büründüler. Avrupa Ligi şansları sürüyor ve bu şansı sonuna kadar kovalayacak gibi gözüküyorlar. Bu maçı kazanmaları halinde 2-3 basamak birden yükselebilirler ki bu bence iyi bir motivasyon. 

Granada: Silva; Diaz, German, Duarte; Neva, Eteki, Yangel, Foulquier; Carlos, Soldado; Machis. 

Her iki takımın da fazla pozisyon bulabileceği hareketli bir maç izleyeceğiz. Real Madrid kazanır oynamaktansa üst ve Kg var bahislerine yönelmenizi tavsiye ederim. Gollü beraberlik ihtimali de olduğunu söyleyebilirim. 2-2, 1-3 skorlarına yakınım. 1.75’ten ‘KG var’ bahsini öne koyarım. 

Yazan: Aylin Bermant