FA Cup Yarı Final Maçları Şifresiz Olarak TRT Spor’da

12.07.2020 - 17:10

FA Cup Yarı Final Maçları Şifresiz Olarak TRT Spor’da

FA Cup’ta finalin adı TRT Spor’da belli oluyor. 18 Temmuz Cumartesi günü 21.45’te Arsenal-Manchester City ve Pazar günü 20.00’de Manchester United-Chelsea mücadeleleri TRT Spor’da şifresiz olarak yayınlanacak.

Sezon başında Türkiye’de yayıncısı olmayan FA Cup’ın yayın haklarını çeyrek final mücadelelerinden itibaren satın alan TRT Spor, yarı final maçlarını da ekranlara taşıyacağını duyurdu. Bu bağlamda FA Cup yarı finalinden iki dev maç, TRT Spor ekranlarında olacak.

İlk Finalist Cumartesi Günü Belli Olacak

Tarihin en eski spor organizasyonları arasında yer alan FA Cup’ta 2019/20 sezonunun ilk finalisti Cumartesi günü belli olacak. Arsenal ile Manchester City arasındaki mücadele, 21.45’ten itibaren TRT Spor’da şifresiz olarak yayınlanacak.

Çeyrek finalde Sheffield United karşısına çıkan Arsenal, mücadelenin son dakikasında Ceballos’un ayağından bulduğu golle, adını yarı finale yazdırmıştı. Arteta yönetiminde sezonu kupa ile tamamlamak isteyen Arsenal’in tek amacı, güçlü rakibini geçip finale yükselmek.

Manchester City ise çeyrek finalde Newcastle United’ı çok da zorlanmadan 2-0 ile geçmişti. Arsenal’e karşı oynadığı son 5 maçı da kazanan City, rakibine en son 2015 yılında mağlup oldu. Bu istatistiği devam ettirmek steyen Manchester City, ligde kötü geçen sezonda FA Cup ile teselli bulmanın peşinde olacak.

Manchester United ile Chelsea Final İçin Kozlarını Paylaşacak

FA Cup’ta finalin ismi ise Pazar günü belli olacak. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde Manchester United ile Chelsea kozlarını paylaşacaklar. Bu dev mücadele de, TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Karantina dönemi sonrasında farklı bir oyun oynayan ve Bruno Fernandes önderliğinde skor bulmakta zorlanmayan Manchester United, çeyrek finalde Norwich’e konuk olmuştu. Beklenenden daha zor geçen mücadelede uzatma dakikalarında gelen gol, Manchester United’ın adını yarı finale yazdırmasını sağlamıştı.

İnişli çıkışlı bir grafik çizen Chelsea ise, çeyrek finalde Leicester City ile karşılaşmıştı. Rakibine neredeyse hiçbir fırsat vermeyen Chelsea, 1-0 ile adını yarı finale yazdırma başarısını göstermişti.

Hem Manchester United-Chelsea hem de Arsenal-Manchester City mücadeleleri, TRT Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak. 1 Ağustos’ta oynanması planlanan FA Cup finalinin de, TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşması bekleniyor.