Premier Lig 36’ncı Haftasında TRT Spor’da Dört Şifresiz Maç Birden

12.07.2020 - 14:53

Premier Lig 36’ncı Haftasında TRT Spor’da Dört Şifresiz Maç Birden

İngiltere Premier Lig’de TRT Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. 15 Temmuz Çarşamba günü Newcastle United-Tottenham mücadelesini 20.00’den itibaren, 16 Temmuz Perşembe günü 20.00’deki Everton-Aston Villa ve 22.15’teki Southampton-Brighton mücadeleleri ile 20 Temmuz Pazartesi günü 20.00’deki Brighton-Newcastle mücadelesini TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Her hafta Premier Lig’de birçok maçı futbolseverlerle buluşturan TRT Spor’un bu hafta içi yayınlayacağı mücadeleler açıklandı. Premier Lig 36’ncı haftasında,  tam üç maç birden TRT Spor ekranlarında olacak. Çarşamba günü 20.00’de başlayacak olan şifresiz maç serüveni, Perşembe günü 22.15’teki Southampton-Brighton mücadelesiyle devam edecek.

İlk Mücadele Newcastle United-Tottenham

Hafta içi seansında TRT Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşacak ilk mücadele Newcastle United-Tottenham oldu. 15 Temmuz Çarşamba günü 20.00’den itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Orta sıralarda yer alan ve hafta sonu Watford deplasmanında istediği sonucu alamayan Newcastle United ile bu sezon bir türlü istikrarlı performans gösteremeyen Tottenham arasındaki bu keyifli mücadele, şifresiz olarak TRT Spor izleyenleriyle buluşacak.

Perşembe Günü İki Maç Birden TRT Spor’da Şifresiz

TRT Spor, geçtiğimiz hafta içini pas geçtikten sonra bu hafta dört mücadeleyle futbolseverlerin karşısına çıkacak. Çarşamba günü oynanacak Newcastle United-Tottenham mücadelesini, Perşembe günü 20.00’deki Everton-Aston Villa mücadelesi takip edecek. Bu maçın hemen ardından 22.15’te Southampton-Brighton mücadelesi de, TRT Spor ekranlarında olacak.

Ligde kalmak için artık kazanmaktan başka şansı kalmayan Aston Villa’nın ve ara sonrasında iyi futbol oynayan Southampton’ın son 5 maçtır yenilmediği Brighton önünde neler yapacağını TRT Spor ekranlarında izleyebileceksiniz.

20 Temmuz Pazartesi Brighton-Newcastle Mücadelesi

TRT Spor ekranlarında 20 Temmuz Pazartesi günü futbolseverlerle buluşacak mücadele ise Brighton-Newcastle oldu. Saat 20.00’den itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

TRT Spor Şifresiz Maç Yayınlarına Devam Edecek

Gerek karantina döneminde, gerekse karantina dönemi sonrasında birçok yeniliğe imza atan TRT Spor’un bu sezon yayınladığı farklı organizasyonlar bulunuyor. Sezon içinde Basketbol Süper Ligi maçlarını ekranlara getiren TRT Spor, karantina dönemi sonrasında Bundesliga maçlarıyla fark yaratmıştı. Sezonda şifresiz mücadeleleri İngiltere Premier Lig maçlarıyla devam ettiren TRT Spor’un önümüzdeki sezonlarda da şifresiz maç yayınlarıyla futbolseverleri memnun etmesi bekleniyor. 

Son birkaç ayın en dikkat çekici spor kanalı olan TRT Spor’da, Premier Lig hafta içi seansından Newcastle United-Tottenham, Everton-Aston Villa ve Southampton-Brighton mücadelelerini şifresiz olarak izleyebilirsiniz.