Boks Canlı Yayınları Brad Foster-James Beech Mücadelesiyle Ekranlara Geri Dönüyor

06.07.2020 - 17:53

Boks Canlı Yayınları Brad Foster-James Beech Mücadelesiyle Ekranlara Geri Dönüyor 

Koronavirüs sebebiyle ara verilen boks mücadeleleri ,10 Temmuz Cuma günü geri dönüyor. Brad Foster ile James Beech arasındaki horoz sıklet unvan mücadelesi Türkiye’de S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden naklen yayınlanacak.

Mart ayından bu yana Covid-19 sebebiyle, birçok spor müsabakası ertelendi veya iptal edildi. Bununla birlikte Mayıs sonuyla birlikte, yavaş yavaş spor organizasyonlarının geri döneceği açıklanmıştı. Futbol ile başlayan serüven, bazı ülkelerde basketbol ile devam etti. Bu süreçte UFC’de de mücadeleler oynandı. Boksun ekranlara ne zaman geri döneceği ise merak ediliyordu. Geçtiğimiz ayın ortasında bu durum netlik kazandı. Ünlü organizatör Frank Warren, 10 Temmuz’da boksun geri döneceğini açıkladı. 

İlk Maç 21.00’de S Sport 2 ve S Sport Plus’ta

Frank Warren, geçtiğimiz ayda yaptığı açıklamada, boksun 10 Temmuz’da geri döneceğini ve BT Sport’un maçları yayınlayacağını açıklamıştı. Bu mücadelelerin Türkiye’deki yayıncısı ise, o dönem netlik kazanmamıştı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’deki yayıncı da belli oldu. Frank Warren Boks Gecesi etkinliğinde oynanacak horoz sıklet unvan mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarında olacak.

Bu zamana kadar oynadığı tüm maçları kazanan iki boksörün bu dev kapışmasının ardından, yaz boyunca birçok mücadelenin ekranlara gelmesi bekleniyor. 10 Temmuz günü Brad Foster ile James Beech arasında oynanacak mücadelenin yanı sıra, Hamzah Sheeraz ile Paul Kean de karşı karşıya gelecekler. Bu dev karşılaşma da, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından boks tutkunlarıyla buluşacak. Mücadeleler öncesindeki basın toplantıları ise, Frank Warren's Queensberry Promotions Youtube kanalında olacak.  

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

Agit Kabayel-Evgenios Lazaridis Karşılaşması DMAX’te

10 Temmuz’da S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden ekranlara gelecek olan boks canlı yayınları, bir hafta sonra DMAX’te devam edecek. Almanya Boks Gecesi etkinliğinde, Agit Kabayel ile Evgenios Lazaridis kozlarını paylaşacak. 18 Temmuz günü 22.00’den itibaren, bu müsabakayı DMAX ekranlarından izleyebileceksiniz.

Yaz boyunca hem S Sport 2 ve S Sport Plus’ın, hem de DMAX’in birçok boks müsabakasını dövüş sporları tutkunlarıyla buluşturması bekleniyor.