Premier Lig 35’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

06.07.2020 - 17:40

Premier Lig 35’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig’de sona doğru yaklaşırken, TRT Spor şifresiz maç yayınlarına devam ediyor. Bu bağlamda ligin 35’inci haftasında yayınlanacak maç da belli oldu. 11 Temmuz Cumartesi günü 14.30’da Watford-Newcastle United mücadelesi TRT Spor ekranlarında olacak.

Premier Lig’de şampiyon belli olsa da alt sıralardaki ligde kalma mücadelesi son sürat devam ediyor. 16’ncı sıra ile 19’uncu sıra arasını sadece 4 puan ayırıyor. Bu mücadelenin ortasında kendini bulan Watford, hafta sonu Newcastle United’ı konuk edecek. 14.30’da başlayacak olan bu mücadele, TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Watford Ara Sonrası Kendine Gelemedi

Nigel Pearson döneminde çıkışa geçen ve bir anda kendini küme düşme hattının üstünde bulan Watford, ara sonrasında bir türlü kendine gelemedi. Hafta içi Norwich ile karşılaşacak Sarı Kırmızılılar, bu maç öncesine kadar galibiyetle tanışamadılar. Rakiplerinin de benzer sorunlar yaşamaları sayesinde halen küme düşme hattının üzerinde yer alıyorlar.

Watford’un önünde iki kritik mücadele var. Hafta içi Norwich engelini aştıktan sonra, Newcastle United’ı da geçerek tamamen rahatlamanın peşinde olacaklar.

Newcastle United’ın Gündemi Farklı

Sezon başında kötü bir performans ortaya koyan ve birçok kişinin küme düşme adayı olan Newcastle United, Steve Bruce yönetiminde beklentileri fazlasıyla aşmayı başardı. Son dönemde ligin başına göre daha ofansif bir oyun ortaya koyan Newcastle’da gündem saha içinden çok, saha dışında yaşanacaklar. Zira kulübün Suudi Arabistan merkezli bir şirkete satılması gündemde.

Suudi Arabistan veliaht prensi Mohammed bin Salman'ın, Newcastle United’ı satın almak için Nisan ayından bu yana girişimlerde bulunduğu biliniyor. Bununla birlikte bu satın alma işlemine karşı çıkanların sayısı oldukça fazla. Gerek Suudi Arabistan’ın korsan yayınları desteklediğinin belirtilmesi, gerekse Suudi Arabistan’daki insan hakları ihlalleri sebebiyle bu satın alma işleminin şimdilik rafa kalktığı belirtiliyor. Bütün bu bilgiler ışığında sezonda iddiasız kalan Newcastle United’ın hareketli bir yaz dönemi geçirmesi bekleniyor.

Watford’un İç Sahada Rakibine Şansı Tutuyor

Kümede kalma yolunda mutlak üç puanı hedefleyen Watford, son dönemde Newcastle United’a karşı, iç sahada oynadığı maçlarda üstünlük kurmayı başarıyor. Son 5 iç saha maçından 3 galibiyet çıkaran Watford, tek mağlubiyetini 2010 yılında Championship’te almıştı.

Watford ile Newcastle United arasındaki bu kritik mücadeleyi, Cumartesi günü 14.30’dan itibaren şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.