F1 Styrian Grand Prix’si Nereden Yayınlanacak?

06.07.2020 - 16:37

F1 Styrian Grand Prix’si Nereden Yayınlanacak?

Formula 1’de sezonun ikinci yarışı 9-12 Temmuz tarihlerinde yine Avusturya’da gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz haftaki yarış gibi nefes kesmesi beklenen Styrian Grand Prix’si Smart Spor, Tivibu Spor 2, Bein Sports ve Life Plus TV’den yayınlanacak. Öte yandan yarışın S Sport Plus üzerinden motor sporları tutkunlarıyla buluşacağı açıklandı.

Formula 1’de sezonun ilk yarışında Valtteri Bottas mutlu sona ulaşırken, takım arkadaşı Lewis Hamilton podyum göremedi. Sürprizlerin yaşandığı ve McLaren’in oldukça iyi bir sonuç aldığı bu yarış, S Sport ekranlarından naklen yayınlanmıştı. Aynı saatte başlayan Premier Lig mücadelesi ise S Sport yerine TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşmuştu. Bu haftaki yarışta da benzer bir durum ortaya çıktı. Styrian Grand Prix’si esnasında Aston Villa-Crystal Palace mücadelesinin olması ve S Sport’un bu mücadeleyi yayın akışına alması yarışın nerede yayınlanacağı konusunda soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Yayın Diğer Platformlarda

S Sport’un ilk hafta yarışını yayınlamasının ardından ikinci hafta da yarışı ekranlara getirip, Premier Lig maçını TRT Spor’a vermesi bekleniyordu. Bununla birlikte şu an için S Sport’un yayın akışında Formula 1 Styrian Grand Prix’si yer almadı.

Henüz netleşen bir şey olmamakla birlikte yarışın beIN Sports, Tivibu Spor, Spor Smart gibi platformlardan naklen yayınlanması bekleniyor. Radikal bir değişiklik olması durumundaysa Premier Lig’deki Aston Villa-Crystal Palace mücadelesi TRT Spor’a geçecek ve S Sport F1 Styrian Gran Prix’sini ekranlara getirecek. Bunun yanında S Sport Plus’ın yarışı naklen yayınlayacağı açıklandı.

Antrenman ve Sıralama Turları Tüm Platformlarda Olacak

4 Temmuz günü Avusturya Grand Prix’si sıralama ve antrenman turları S Sport 2’nin yanı sıra S Sport Plus üzerinden motor sporları tutkunlarıyla buluşmuştu. Sıralama turlarına saatler kala beIN Sports, Tivibu Spor ve Spor Smart’ın da bu heyecanı ekranlara taşıyacağı açıklanmıştı. 11 Temmuz günü Styrian Grand Prix’si sıralama turlarında da benzer bir durumun ortaya çıkması bekleniyor. S Sport 2 ve S Sport Plus ile birlikte diğer tüm platformların yarışın bu aşamasını ekranlara taşıyacağı tahmin ediliyor.