Real Madrid-Getafe İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

02.07.2020 - 10:04

Real Madrid-Getafe İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

İspanya Ligi’nde 33’üncü hafta devam ediyor. Barcelona’nın önce oynadığı ve yine puan kaybı yaşadığı haftada Real Madrid bir kez daha farkı açmak için sahada. 

Real Madrid Doludizgin Gidiyor

Real Madrid’te Nacho dışında eksik yok. Uzun zamandır sakatlığı süren Lucas ve Jovic de kadroya dahil edildiler. Hafta sonu cezaları nedeniyle oynamayan Mendy ve Modric’in ilk 11’de başlaması beklenebilir. Real Madrid, ciddi rakiplere karşı 4 orta sahadan vazgeçmedi. En son kendi sahalarında 3-0 kazandıkları Valencia maçında Valverde, Modric, Casemiro ve Kross aynı anda sahadaydı. Getafe’nin de sert orta sahalı oyununa mutlaka aynı şekilde cevap vermek isteyen bir Zidane izleyeceğiz. Bu sefer Hazard’ı yedek oturtup, Vinicius-Benzema ikilisi ile devam edebilir. Oyunun şekline göre Asensio ve Hazard’ı ikinci yarıda oyuna dahil edebilir. 

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Modric, Casemiro, Kross; Valverde, Benzema, Vinicius Jr.

Getafe Hala Toparlanamadı

Getafe, Pandemiden sonra çıktığı 5 maçın 4’ünde gol yedi. Bir tek Espanyol’dan gol yemediler ama o maçı da izlemiş biri olarak, 10 kişilik takıma net pozisyon verdiklerini söyleyebilirim. Genel olarak iki sezondur savunması ve fiziğiyle öne çıkan bir Getafe izledik. Şu karmaşık dönemin ise onlara yaramadığı bir gerçek. Çok üretken ve hücumcu bir takım olmadılar fakat her maçlarında, hücum organizasyonları ve pozisyon anlamında doyurucu bir görüntü verirlerdi. Aynı şekilde savunmada en başarılı oldukları alandı. Hafta sonu Real Sociedad’ı yenerek rahatladılar. Fakat ne hücumda, ne de savunmada eski Getafe çizgisinde değiller. Formsuz R.Sociedad’tan bile gol yemeyi başardılar. 

Getafe: Damian, Dakonam, Etxeita, Oliveira; Etebo, Maksimovic, Arambarri, Cucu; Deyverson ve Molina

Getafe’nin kontra şanslarını arayacağı, Real Madrid’in ise daha baskın olacağı ve belirli bölümlerde tempo yaparak rakibini zorlayacağı bir maç izleyeceğiz. Real adına puan kaybı sürpriz olur. 2-0 ya da 2-1 skorlarına yakınım. 1.70 orandan ‘TGS 2-3’ bahsini öne koydum. 

Yazan: Aylin Bermant