S Sport Formula 1’i, TRT Spor Premier Lig Maçını Yayınlayacak

01.07.2020 - 12:48

S Sport Formula 1’i, TRT Spor Premier Lig Maçını Yayınlayacak

Pazar (5 Temmuz) saat 16.00’da Formula 1 ile Newcastle United-West Ham Premier Lig mücadelesinin çakışması, bir yayıncı sorununun ortaya çıkabileceğini düşündürtmüştü. S Sport Formula 1’i yayınlamaya karar verince Premier Lig mücadelesini TRT Spor’un ekranlara taşıyacağı açıklandı. Böylece bu hafta Premier Lig’de şifresiz yayınlanacak maç sayısı 3’e yükseldi.

Formula 1 ve Premier Lig’in resmi yayıncısı olan S Sport, yayınların çakışması durumunda Formula 1’in Tivibu Spor, beIN Sports, Spor Smart gibi ekranlardan motor sporları tutkunlarıyla buluşmasına izin veriyor, S Sport üzerinden de Premier Lig maçını yayınlıyordu. Formula 1’de sezonun ilk yarışında farklı bir yol haritası çizildi. Pazar günü 16.00’da başlayacak olan Avusturya Grand Prix’si S Sport ekranlarından yayınlanacak. Aynı saatte olan Newcastle United-West Ham mücadelesi ise TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Antrenman ve Sıralama Turları S Sport 2 ve S Sport Plus’ta

S Sport’un Formula 1’de Avusturya Grand Prix’sini naklen yayınlayacak olmasının ardından gözler sıralama turlarına çevrildi. Zira Cumartesi (4 Temmuz) günü sıralama turlarının olduğu esnada iki Premier Lig maçı olacak. Bu maçlardan Leicester City-Crystal Palace mücadelesi TRT Spor, Manchester United –Bournemout maçı ise S Sport ekranlarından yayınlanacak. Bu da sıralama turlarının S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden motor sporları tutkunlarıyla buluşması anlamına gelecek.

Saatler 13.00’ü gösterdiğinde antrenman turlarıyla S Sport Plus ve S Sport 2’de Formula 1 heyecanı başlayacak. 16.00’da ise sıralama turları S Sport 2 ve S Sport Plus’ta olacak.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

TRT Spor’da Bu Hafta Şifresiz Yayınlanacak Maç Sayısı 3’e Çıktı

S Sport’un Formula 1’i yayınlamaya karar vermesi, şifresiz olarak TRT Spor’da futbolseverlerle buluşacak Premier Lig maçı sayısını 3’e çıkardı. Çarşamba (1 Temmuz) günü Arsenal-Norwich City mücadelesi şifresiz yayınlanacak ilk maç olurken, Cumartesi (4 Temmuz) günü Leicester City-Crystal Palace mücadelesi ikinci maç olarak açıklanmıştı. S Sport’un Formula 1’i yayınlamasıyla birlikte Pazar (5 Temmuz) günü 16.15’ten itibaren Newcastle United-West Ham United mücadelesi TRT Spor yayın akışına dahil oldu.