Serge Gnabry Kimdir? Serge Gnabry Nereli?

04.06.2020 - 21:26

Serge Gnabry Kimdir? Serge Gnabry Nereli?

Serge David Gnabry, kanat ve forvet bölgesinde oynayan, Alman milli futbolcudur. Babası Fildişi Sahili asıllı olan Serge Gnabry, Almanya doğumludur ve Alman vatandaşıdır. 

Serge Ganbry Hangi Takımda Oynuyor? Kaç Yaşında?

Alman futbolcu Serge Gnabry, 14 Temmuz 1995 senesinde Stuttgart’ta dünyaya geldi. Farklı kulüplerde deneyim kazanan 24 yaşındaki Gnabry, 2018 senesinden bu yana Alman devi Bayern Münih’in formasını terletiyor.

Alman Oyuncu Serge Gnabry Hangi Takımlarda Oynadı?

Genç yaşına rağmen kariyerine farklı takımlar sığdıran Gnabry, futbola küçük yaşta başladı. 

TSV Weissach, 

TSF Ditzingen, 

GSV Hemmingen, 

SpVgg Feuerbach,

Stuttgarter Kickers 

gibi altyapı takımlarında çocukluk dönemini geçirdi. 

Stuttgart’tan Arsenal altyapısına geçen Gnabry, Arsene Wenger’in menajerliğinde, genç oyunculara değer veren Londra ekibinde profesyonel sözleşmesine imza attı. Arsenal’de tanınan Gnabry, tecrübe kazanması adına 1 sezon West Bromwich Albion’a kiralandı. 

West Bromwich’in o zamanki teknik direktörü Tony Pulis, takımının seviyesinde görmediği Alman oyuncuya hiç şans vermedi. 

Premier Lig’de tecrübe kazanamayacağını anlayan Gnabry, memleketi Almanya’ya geri döndü. Werder Bremen’e transfer olan genç yıldız, 1 sezonda kendini ispat ederek, Almanya’nın dev takımı Bayern Münih’in yolunu tuttu. 

Ribery ve Robben’in domine ettiği Bayern Münih’in kanatlarına ulaşmak kolay değildi. Gnabry, Hoffenheim’a kiralanarak bir sezon daha deneyim kazandı. 2018’de Bayern Münih kadrosuna giren yıldız oyuncu, Almanya Milli Futbol Takımı’nın da değişmez isimlerinden biri haline geldi. 

Serge Gnabry’nin Forma Numarası Kaç? Hangi Mevkide Oynuyor?

Almanya Milli Takımı’nda 20, Bayern Münih’te 22 numaralı formayı giyen Serge Gnabry’nin asıl mevki sağ kanat. Sol Kanat ve forvet bölgesinde de görev yapabilen Gnabry için, komple bir hücum oyuncusu diyebiliriz. 

Bayern Münihli Serge Gnabry Hangi Ayağını Kullanıyor?

Sağ ve sol kanatta oynayabilen Serge Gnabry, sağ ayağını kullanıyor. 

Serge Gnabry’nin Maaşı Ne Kadar?

FIFA verilerine göre değeri 47 milyon 500 bin Euro olan Gnabry’nin maaşı ise, 125 bin Euro olarak kayıtlara geçmiş. 

Babası Jean-Hermann Gnabry ve Annesi Birgit Gnabry

Serge Gnabry’nin kökleri Fildişi Sahili Cumhuriyeti’ne kadar uzanıyor. Gnabry’nin babası Jean-Hermann, memleketi Fildişi Sahili’nden göçmen olarak Almanya’ya dil öğrenmeye gelir. Almanca’yı öğrendikten sonra, ülkesine dönmeyi planlayan Jean-Hermann’ın hayatı planladığı gibi gelişmez. Alman Birgit Gnabry ile tanışan ve evlenen Jean Hermann, ülkede kalma biletini de elde etmiş olur. 

Serge Gnabry’nin Instagram ve Twitter Hesapları

Günlük hayatından paylaşımlar yapmayı seven Gnabry, 1.6 milyon takipçili “@sergegnabry” Instagram hesabını kullanıyor. Twitter’da ise “@SergeGnabry” kullanıcı adlı, 602 bin takipçili hesabından fanları ile buluşuyor. 

Alman Yıldız Gnabry’nin Yeni Sevgilisi Kim?

Serge Gnabry, Werder Bremen’de oynadığı zamanda Alman manken Sarah Kehrer ile tanıştı. Werder Bremen’den takım arkadaşı Thilo Kehrer’in kız kardeşi olan Sarah ile 2016’dan beri açık bir ilişki yürüten Gnabry, bu beraberliği 2018’de sonlandırdı. 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Icy wifey❄️

Sarah (@sarah.kehrer)'in paylaştığı bir gönderi ()

2018 Kasım ayından beri ABD’li model Jacqueline Rene ile beraber olan Gnabry, gözlerden uzak olmayı tercih ediyor. 

1988 doğumlu Los Angelesli egzotik model, alımlı fiziğiyle dikkat çekiyor. 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

A moment I’ll never forget ?

J A C Q U E L I N E . R E N È (@jacqueline__rene)'in paylaştığı bir gönderi ()