Portekiz Primeira Ligi Uçankuş TV, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta

31.05.2020 - 21:10

Portekiz Primeira Ligi Uçankuş TV, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta

Koronavirüs salgını öncesinde Türkiye’de sadece S Sport Plus uygulaması ve S Sport Youtube kanalından naklen yayınlanan Portekiz Primeira Ligi, 4 Haziran’da başlayacak. Ligin önemli müsabakaları salgın sonrasında Uçankuş TV'den, S Sport 2 ekranından ve S Sport Plus uygulamasından naklen yayınlanacak.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

Bundesliga’nın Mayıs ayında geri dönmesiyle birlikte bu ligin yayın haklarına sahip olan Saran Group, maçları S Sport 2’nin yanında S Sport’ta da yayınlamaya karar vermişti. Bunun üzerine bir de TRT Spor ile anlaşan Saran Group, Bundesliga maçlarının şifresiz yayınlanmasına imkân sağlamıştı. Saran Group’un yenilikleri bunlarla sınırlı kalmadı. Verilen ara öncesinde sadece S Sport Plus uygulaması ve S Sport Youtube kanalından yayınlanan Portekiz Primeira Ligi bundan böyle S Sport 2’den de naklen yayınlanacak. Ayrıca Portekiz Primeira Ligi'nde oynanacak maçlardan her hafta bir tanesi, Uçankuş TV'den de şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Şampiyonluk Yarışı Nefes Kesiyor

2019-20 sezonunda 24 haftası geride kalan Portekiz Primeira Ligi’nde, ara öncesinde Porto 60 puanla liderdi. Son şampiyon Benfica ise 59 puanla, Porto’yu takibine devam ediyordu. Braga’nın 46 puan ile üçüncü sırada olduğu ligde, dördüncü sırada 42 puan ile Sporting CP yer alıyor. 

Porto ile Benfica arasındaki şampiyonluk yarışının nefes kestiği Portekiz Primeira Ligi’nin kalan maçlarını S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından takip edebileceksiniz.

Portekiz Primeira Liga 3 Haziran’da Geri Dönüyor

Koronavirüs sonrasında 3 Haziran Çarşamba günü geri dönecek olan Portekiz Primeira Ligi’nde ilk gün iki maç oynanacak. Saat 21:00’de başlayacak Portimonense-Gil Vicente mücadelesinin yayını bulunmazken, 23:15’teki Famalicao-Porto maçı, Uçankuş TV ve S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak. 

4 Haziran Perşembe günü saat 21.15’te şampiyonluk adayı Benfica, Tondela’yı konuk edeceği maç ile aynı gün saat 23.15’teki Guimaraes-Sporting Lisbon karşı karşıya geleceği maçlar, canlı yayınla S Sport 2 ekranlarından ve S Sport Plus uygulaması üzerinden izlenebilecek.

Danimarka Superliga S Sport Plus’ın Ardından S Sport’ta

Geçtiğimiz günlerde Danimarka Superliga’daki maçları yayınlayacağını açıklayan Saran Group, bu maçları S Sport+ uygulamasında yayınlamayı planlıyordu. Bu platforma ek olarak S Sport ekranlarından da maçların yayınlanmasına karar verildi. 

1 Haziran günü FC Midtjylland-AC Horsens maçı yayını böylece S Sport Plus ile birlikte S Sport ekranlarında da olacak. Saat 17.00’den itibaren bu mücadeleyi naklen izleyebilirsiniz.