Köln-Leipzig İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

31.05.2020 - 20:58

Köln-Leipzig İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

Bundesliga’da 29’uncu haftanın son maçında 55 puanla 5’inci sırada yer alan Leipzig, 34 puanla 11’inci sırada bulunan Köln’e konuk oluyor. 

Köln, Bundesliga’nın ortalama üstü kadrolarından birine sahip. Fakat istikrarlı skorlar alamıyorlar. Hiç şüphesiz bu istikrarsızlığın arkasında yatan bir numaralı sebep, teknik direktör Markus Gisdol. Gisdol, uzun süreli çalışmayı seven bir teknik adam. Kasım’da Köln’ün başına geçti ve gelecek sezon daha iyi bir Köln görebiliriz. Bu sezonu ise orta sıralarda tamamlamayı başaracaklardır. 

Köln’ün Penaltı Kâbusu Sürüyor

Stoperleri Bornauw cezalı. Başka yeni bir eksik gözükmüyor. Pandemi arasından sonra çıktığı 3 maçı da 4 gollü skorlarla kapatan ev sahibinde dikkat çeken bir durum da 3 maçta da birer penaltı kazanmış olmalarıydı. Hücum anlamında yetenekli ayaklara sahip Köln, son iki maçında kazandığı 2 penaltıyı ise forvetleri Uth ile gole çeviremeyerek bir anlamda daha fazla puan alma şansını yitirmiş olmuştu. 

Muhtemel 11: T. Horn - Ehizibue, Jorge Mere, Leistner, Schmitz - Skhiri, Hector - Drexler, Uth, Jakobs - Cordoba

Puanları Bol Kepçe Dağıtan Leipzig'in Kaybetme Lüksü Yok

Leipzig’e bakarsak evlerinde iki maçta berabere kalarak zirve yarışında uzaklaştılar. Artık yeni hedefleri Şampiyonlar Ligi içerisinde kalmak olmalı. B.M.Gladbach, D.Dortmund ve B.Leverkusen gibi zorlu rakiplerle boğuşacaklar. 

Leipzig adına yeni eksik sol bek Halstenberg olacak. Sol bekte Halstenberg’in yerine Angelino’yu göreceğiz. Paulsen’in de sakatlığı sürüyor. Deplasmanlarda daha rahat oynuyorlar. Kampl’ın ilk 11’e dönüşüyle birlikte forvetlerin orta alandan beslenmesinde sadece Sabitzer’e bağlı kalmamış olacaklar. Köln gibi hücumu seven ve açık futbolu tercih eden bir rakibe karşı ceza sahasında aktif olmakta zorlanmayan bir Leipzig izleriz. Haftanın son maçı olması iki takımın da önündeki tabloyu görerek daha hırslı oynamasına neden olur. 

Muhtemel 11: Gulacsi - Laimer, Klostermann, Upamecano, Angelino - Sabitzer, Kampl - Dani Olmo, Nkunku - Schick, Werner

Erken tahmin olarak haftalık analizde Leipzig kazanır bahsini öne çıkarmıştım. Bu bahiste sabit kalarak Leipzig kazanır bahsini İddaa’dan 1.42 orandan tavsiye ederim. 

Yazan: Aylin Bermant