Thorgan Hazard Kimdir? Thorgan Hazard Eden Hazard’ın Kardeşi mi?

30.05.2020 - 23:22

Thorgan Hazard Kimdir? Thorgan Hazard Eden Hazard’ın Kardeşi mi?

Belçikalı milli futbolcu Thorgan Hazard aileden futbolcu. 27 yaşındaki hücum oyuncusu Alman Borussia Dortmund kulübünde forma giyiyor. Thorgan Hazard, Real Madrid’in yıldız oyuncusu Eden Hazard’ın kardeşi. 

Thorgan Hazard Kaç Yaşında? Thorgan Hazard Hangi Mevkide Oynuyor?

29 Mart 1993 senesinde dünyaya gelen Hazard 27 yaşında. Belçikalı oyuncu hücumun her mevkiinde forma giyiyor. Sol kanat, forvet ve sağ kanat Thorgan Hazard’ın oynadığı bölgeler. Komple bir hücum oyuncusu olan sağ ayaklı Hazard, takımı Borussia Dortmund’un vazgeçilmez oyuncularından. 

Thorgan Hazard Nerede Doğdu? 

Thorgan Hazard Belçika’nın La Louviere şehrinde doğdu. Aslen Belçikalı olan Thorgan Hazard, ülkesinde büyüdü. Altyapı eğitimini Belçika ve Fransa’da aldı. 

Thorgan Hazard Hangi Takımlarda Oynadı? 

Belçika amatör takımlarından Royal Stade Brainois’te futbol hayatına başlayan yıldız oyuncu, altyapı kariyerini Tubize ve Lens takımlarında tamamladı. Fransa’nın Lens takımında profesyonel olan ve ardından genç yaşında Chelsea kulübünün futbolcusu olan Thorgan Hazard, abisi Eden Hazard’ın yolunu takip etti. Eden Hazard’ın aksine Premier Lig ekibi Chelsea’de forma şansı bulamayan hücum oyuncusu, Belçika’nın Zulte Waregem ve B.M.Gladbach ekiplerinde kiralık olarak forma giydi. Chelsea’den sonra B.M.Gladbach’ın bonservis haklarını aldığı Thorgan Hazard’ın şu andaki takımı Borussia Dortmund. 

Thorgan Hazard

Thorgan Hazard’ın Kaç Kardeşi Var? Babası Kim?

Aileden futbolcu olan Thorgan Hazard’ın anne ve babası da futbolculuk geçmişleri ile göze çarpıyor. Thorgan’ın babası Thierry Hazard yarı profesyonel futbolculuk kariyerini, geleceğini bu meslekte görmediği için sonlandırmıştı. Futbol mesleğinde daha başarılı olan anne Carine Hazard ise Belçika Kadın 1.Ligi’nde forvet olarak görev yapıyordu. İlk çocuğu Eden Hazard’a hamile kalan Carine hamileliği ile birlikte futbola ara verince eski mesleğine geri dönmemeyi tercih etti. Carine ve Thierry Hazard çiftinin 4 oğlu dünyaya geldi. 1991 yılında doğan Eden Hazard, 1993 yılında doğan Thorgan Hazard, 1995 yılında doğan Kylian Hazard ve 2004 doğumlu Ethan Hazard futbolcu fabrikasının ürünleri oldular. Carine ve Thierry Hazard çifti dört oğlunun da oyuncu danışmanlığını yapıyorlar. 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Hala Madrid ??

Ethan,hazard (@ethan_hazard_10)'in paylaştığı bir gönderi ()

Thorgan Hazard’ın bir abisi Eden Hazard, 2 de küçük kardeşi bulunuyor. Cercle Brugge forması giyen Kylian Hazard ve Tubize’de akademi seviyesinde oynayan Ethan Hazard.

Thorgan Hazard Evli Mi? Hazard’ın Eşi Kim? Kaç Çocuğu Var?

Bu gönderiyi Instagram'da gör

❤❤❤??M.H????‍♀️???‍?‍?‍?

Thorgan10 (@thorgan10)'in paylaştığı bir gönderi ()

Belçikalı oyuncu 2016 senesinde bir çocuk sahibi olduğu sevgilisi Marie Kindermans ile evlendi. Çiftin aynı senede bir çocukları daha dünyaya geldi. 

Thorgan Hazard’ın Twitter Hesabı Var Mı?

Twitter’a 2012 senesinde katılan Thorgan Hazard “@HazardThorgan8” hesabını kullanıyor. 289 bin takipçili hesabında en çok kendisi ile ilgili paylaşımları retweetliyor. 

Hazard, Instagram'da @thorgan10 kullanıcı adlı, 696 bin takipçili hesabı kullanıyor. Futbol hayatındaki karelere daha çok yer veren Thorgan Hazard, abisi Eden Hazard ile de sık sık fotoğraflarını paylaşıyor. 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

First game today ?⚽️?? #redtogether @hazardeden_10

Thorgan10 (@thorgan10)'in paylaştığı bir gönderi ()