Almanya Bundesliga’da 29’uncu Hafta Hangi Maçlar Şifresiz Yayınlanacak?

28.05.2020 - 13:27

Almanya Bundesliga’da 29’uncu Hafta Hangi Maçlar Şifresiz Yayınlanacak?

Hafta içi seansında alınan sonuçlar sonrasında zirve yarışının tek taraflı bir hâl aldığı Almanya Bundesliga’da 29’uncu hafta maçları 29, 30, 31 Mayıs ve 1 Haziran’da oynanacak. Birbirinden önemli bu maçlar Türkiye’de S Sport, S Sport+, TRT Spor ve İdman TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

28’nci haftada Bayern’in deplasmanda Dortmund’u yenmesi, zirve yarışını amiyane tabirle bitirdi. Geri kalan 6 haftada Şampiyonlar Ligi’ne katılma ve küme düşmeme mücadeleleri ön plana çıkacak. 

Haftanın Açılışı S Sport 2’de

29’uncu haftanın açılış mücadelesinde hafta içi istediğini alamayan iki takım kozlarını paylaşacak. Freiburg-Leverkusen mücadelesi S Sport 2 ve S Sport+ ekranlarından naklen yayınlanacak. 29 Mayıs günü 21.30’ başlayacak olan bu mücadeleyi dileyen futbolseverler İdman TV ekranlarından da izleyebilecekler.

S Sport 2 ve S Sport+ ekranlarında 30 Mayıs’ta iki Bundesliga maçı daha naklen yayınlanacak. Ozan Kabak’ın forma giydiği Schalke 04’ün Werder Bremen’i konuk ettiği mücadele 16.30’da başlayacak. Bu müsabakayla birlikte 19.30’daki Bayern Münih-Fortuna Dusseldorf mücadelesi S Sport 2 ve S Sport+ ekranlarından yayınlanacak. Hafta içi Schalke 04 karşısında iyi futbolunu bir golle süsleyen Kenan Karaman’ın Bayern Münih karşısında neler yapacağını merak eden futbolseverler 19.30’dan itibaren bu maçı takip edebilecekler.

31 Mayıs’ta Mönchengladbach-Union Berlin mücadelesi 16.30’da, Paderborn-Borussia Dortmund mücadelesi ise 19.00’da S Sport 2 ve S Sport+ ekranlarına gelecek. Haftanın kapanış mücadelesi olan Köln-Leipzig mücadelesini de 1 Haziran 21.30’dan itibaren bu ekranlardan takip edebileceksiniz. 

Bütün bu maçlar İdman TV ekranlarından da naklen yayınlanacak.

29’uncu Haftanın Şifresiz Maçı Wolfsburg-Eintracht Frankfurt

Her hafta Bundesliga’dan şifresiz maçlar yayınlayacağını açıklayan TRT Spor’un bu hafta yayınlayacağı mücadele Wolfsburg-Frankfurt olacak.

Hafta içi seansında Leverkusen’i deplasmanda farklı geçen Wolfsburg’un, Freiburg karşısında hayatta kalma belirtileri gösteren Frankfurt’u konuk edeceği bu mücadele 30 Mayıs günü 16.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından takip edilebilecek.

S Sport’ta Tek Maç

Koronavirüs sonrası Bundesliga yayınları yapmaya başlayan S Sport, 29’uncu haftada tek mücadeleyi ekranlara taşıyacak. 

Geri dönüş sonrasında oynanan 3 maçtan da galibiyet çıkaramayan Mainz, hafta içi seansında Köln’ü mağlup eden Hoffenheim’ı konuk edecek. Hem alt sıraları hem de Avrupa Ligi’ne katılma yarışını etkileyecek olan Mainz-Hoffenheim mücadelesi, 16.30’dan itibaren S Sport, S Sport+ ve İdman TV ekranlarından naklen yayınlanacak.