Almanya Bundesliga’da 28’nci Haftanın Yayın Programı. Hangi Maçlar Şifresiz Yayınlanacak?

25.05.2020 - 15:37

Almanya Bundesliga’da 28’nci Haftanın Yayın Programı. Hangi Maçlar Şifresiz Yayınlanacak?

Almanya Bundesliga’da 28’nci hafta maçları 26 ve 27 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Borussia Dortmund-Bayern Münih mücadelesine de sahne olacak bu haftanın maçları 3 farklı kanal ve 1 platformdan naklen yayınlanacak.

“Bundesliga hangi kanalda? Bundesliga nasıl izleyebilirim? S Sport nasıl izlenir? S Sport 2 nasıl izlenir? İdman TV nasıl izlenir?”, gibi soruların fazlaca sorulduğu son dönemde, Almanya Bundesliga’nın yayıncılarının sayısı arttı. Sezon başında sadece S Sport 2 ekranlarından yayınlanan Bundesliga’nın yayıncısı koronavirüs sonrasında üç farklı kanal oldu. İki haftadır devam eden Bundesliga, üç farklı kanal ve bir platformdan yayınlanıyor. Bundesliga 28’nci haftanın maçlarını da S Sport, S Sport 2, Sport+ ve TRT Spor ekranlarından izleyebileceksiniz. Ayrıca müsabakaları Azerspace uydusundan yayın yapan ve Türkiye’den de bazı ayarlamalar sonrası izlenebilen İdman TV’de verecek.

TRT Spor’da İki Maç

26 Mayıs ve 27 Mayıs tarihlerinde oynanacak olan Bundesliga 28’ici hafta mücadelelerinden ikisi TRT Spor ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

TRT Spor’un ilk yayınlayacağı maç, 26 Mayıs tarihinde oynanacak Werder Bremen-Mönchengladbach mücadelesi olacak. Hem üst sıraları hem de küme düşme hattını yakından ilgilendirecek olan bu kritik mücadele, 21.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarında yer alacak.

27 Mayıs tarihinde ise koronavirüs sonrasında oynadığı iki maçta da galibiyet alamayan iki takım kozlarını paylaşacak. Hoffenheim-Köln mücadelesi, 21.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Dortmund-Bayern Maçı S Sport 2’de

Şampiyonluğun düğümünü çözecek olan Borusssia Dortmund-Bayern Münih mücadelesi ise S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak. 26 Mayıs günü oynanacak bu kritik mücadele 19.30’dan itibaren S Sport 2, S Sport+ ve İdman TV üzerinden izlenebilecek.

26 Mayıs günü Leverkusen-Wolfsburg mücadelesi de S Sport 2, S Sport+ ve İdman TV ekranlarında olacak. Maçın başlama saati 21.30.

27 Mayıs’ta Bundesliga heyecanı yine S Sport 2, S Sport+ ve İdman TV ekranlarında devam edecek. 19.30’da Leipzig-Hertha Berlin, 21.30’da ise Fortuna Dusseldorf-Schalke 04 mücadeleleri S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

S Sport’ta İki Maç

Saran Holding’in Premier Lig kanalı olan S Sport, koronavirüs sonrasında Bundesliga maçlarına da yer veriyor. Hafta içi seansında iki mücadele bu ekranlardan yayınlanacak.

26 Mayıs günü Frankfurt-Freiburg mücadelesi, 27 Mayıs’ta ise Augsburg-Paderborn mücadelesi S Sport ekranlarında olacak. İki maçın başlama saati de 21.30. Ayrıca bu mücadeleler S Sport+ platformundan da naklen yayınlanacak.