Tivibu Spor’un Yeni Spor Müdürü Emre Tilev Oldu

02.04.2020 - 15:18

Tivibu Spor’un Yeni Spor Müdürü Emre Tilev Oldu

Farklı spor kanallarında spor spikerliği ve yöneticilik görevlerinde bulunan Emre Tilev’in yeni kanalı belli oldu. Tivibu Spor’a spor müdürü olarak transfer olan Tilev bu haberi twitter hesabından şu sözlerle duyurdu: “Merhaba… Yeni bir yolculuk… Çok Güçlü bir Armada ile… Allah utandırmasın…”

CNN Türk ile yolları ayrıldıktan sonra bir süredir TV 100’de spor müdürlüğü yapan ve Taraflı adlı programı sunan Emre Tilev yayın haklarının Star TV’de olduğu dönemde anlattığı Şampiyonlar Ligi maçlarıyla tanındı.

Emre Tilev Kimdir?

Emre Tilev, 1971 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Lise yıllarına kadar atletizm ile uğraşan Tilev, geçirdiği trafik kazası nedeniyle spor hayatını sonlandırdı. Üniversite öğrencilik döneminde televizyon kanallarında çalışmaya başladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Kariyeri boyunca siyaset, spor, müzik programlarında görev aldı. Kariyerinin ilk yıllarında Samsun TV’de Samsunspor’un maçlarını anlattı. Sonrasında ise sırasıyla CNN Türk, Cine 5, Kanal 1, CNN Türk’te görev alan Tilek son olarak TV100 kanalında spor müdürlüğü yapıyordu. İletişim fakültelerinde öğretim görevliliği de yapan Tilev evli ve bir çocuk babasıdır.