İspanya Süper Kupa (Copa Del Rey) Finali Real Madrid-Atletico Madrid Maçı TRT Spor'da

11.01.2020 - 15:21

İspanya Süper Kupa (Copa Del Rey) Finali Real Madrid-Atletico Madrid Maçı TRT Spor'da

İspanya Süper Kupa finalinde Real Madrid ile Atletico Madrid arasındaki mücadele, TRT Spor'dan şifresiz olarak yayınlanacak.

Geçtiğimiz sezonu kupasız tamamlayan iki takım, İspanya Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Yarı finalde Valencia'yı 3-1 ile geçen Real Madrid, geçtiğimiz sezonu La Liga şampiyonu olarak bitiren Barcelona'yı 3-2 mağlup eden Atletico Madrid ile finalde karşılaşacak.

Madrid derbisine sahne olacak İspanya Süper Kupa finali, Suudi Arabistan'ın Cidde şehrindeki Kral Abdullah Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka Pazar günü (12 Ocak) saat 21:00'de başlayacak ve TRT Spor'dan şifresiz olarak ekranlara gelecek.

İspanya Süper Kupa 3 Yıl Boyunca Suudi Arabistan'da

Geçtiğimiz sezon Fas'ın Tanca şehrinde oynanan İspanya Süper Kupa finali, bu sezon ikinci kez İspanya dışında, Suudi Arabistan'da oynanacak. La Liga ile Suudi Arabistan hükümeti arasında 120 milyon Euro karşılığında yapılan anlaşma gereği, önümüzdeki iki yıl da İspanya Süper Kupa finalleri Suudi Arabistan'da olacak.

TRT Spor HD Canlı İzlemek İçin Frekans ve Yayın Bilgileri

TRT Spor, Digiturk 86, Turkcell TV+ 70, Vodafone TV 70, Kablo TV 97, Tivibu 85, D-Smart 86 numaralı kanallar ile Turksat uydusu ve web üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Uydu: Türksat 3A Doğu 42E

Frekans: 11.096

Pol: H

Sembol: 30000

FEC: 5/6