Spor Ekranı, Maç Rehberi'ni Bünyesine Kattı

04.01.2020 - 22:34

Spor Ekranı, Maç Rehberi'ni Bünyesine Kattı

Sporseverlere 2013 yılında mükemmel bir spor takip sitesi sunmak amacıyla yayın hayatına başlayan ve gün geçtikçe büyüyen Spor Ekranı, Maç Rehberi'ni bünyesine kattı.

Türkiye'de televizyondan ve internetten yayınlanan tüm canlı spor karşılaşmalarını gün gün web sitesi ve mobil uygulamalar aracılığıyla yayınlayan Spor Ekranı, Maç Rehberi'ni de bünyesine katarak takipçilerine bir alternatif daha sunmayı hedeflemektedir.

Farklı bir tasarıma sahip olan Maç Rehberi'nde, canlı yayınlanan futbol, basketbol, voleybol, tenis, boks ve dövüş sporları karşılaşmalarının programını bulabilirsiniz. İleriye dönük 10 günlük programı tek bir sayfada gösteren Maç Rehberi'ni, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar üzerindeki mobil uygulama üzerinden de takip edebilirsiniz.

Ayrıca widget uygulaması ile Maç Rehberi'ni sitenize taşıyabilirsiniz.

Maç Rehberi web sitesini incelemek için buraya, Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız.

Spor Ekranı ve Maç Rehberi'nde Neler Var?

• Hangi maç hangi kanalda bilgisine tek bir platformdan ulaşabilme imkânı elde edersiniz.

• Sevdiğiniz takımları favorilere ekleyebilir, yayın akışında yıldızlı şekilde görerek daha kolay takip edebilirsiniz. Fenerbahçe maçı hangi kanalda?, Galatasaray maçı hangi kanalda?, Beşiktaş maçı hangi kanalda?, Trabzonspor maçı hangi kanalda? gibi sorularınızın cevabını kolaylıkla alabilirsiniz.

• TRT Spor yayın akışı, Bein Sports yayın akışı, A Spor yayın akışı, S Sport yayın akışı, Smart Spor yayın akışı, FB TV yayın akışı, GS TV yayın akışı, NBA TV yayın akışı, CBC Sport yayın akışı, İdman TV yayın akışı, Eurosport yayın akışı, Fox Sports yayın akışı ve dahasını tek bir platform altında görüntüleyebilirsiniz.

• Bundesliga yayınları, Basketbol Süper Ligi yayınları, Formula 1 yayınları, Ligue 1 yayınları, Premier Lig yayınları, la Liga yayınları, Serie A yayınları, NBA yayınları, Spor Toto Süper Lig yayınları, TFF 1. Lig yayınları, Euroleague yayınları, UEFA Avrupa Ligi yayınları, UEFA şampiyonlar Ligi yayınları, Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) yayınları ve sevdiğiniz tüm liglerin yayın programına toplu halde ulaşabilirsiniz.

• Günün maçlarını spor branşlarına göre filtreleyebilir, TV’de Futbol yayınları, TV’de Basketbol yayınları, TV’de Voleybol yayınları, TV’de Tenis yayınları, TV’de Boks yayınları ve diğer spor dallarına ait yayınları listeleyebilirsiniz.

• Günün yayın akışını TV platformlarına göre filtreleyebilir, şifresiz maçları listeleyebilirsiniz.

• Maç detaylarına girerek yayıncı kanalların frekans ve platform bilgilerine erişebilir, Web TV hizmet sayfalarına yönlenerek ilgilendiğiniz maçı bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlarınızdan canlı olarak izleyebilirsiniz.

• Maç detay sayfalarına girerek izlemek istediğiniz maçları sosyal medyada paylaşabilir ve arkadaşlarınızı haberdar edebilirsiniz.