BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan Sergen Yalçın'lı Reklam Filmi

06.11.2019 - 14:52

BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan Sergen Yalçın'lı Reklam Filmi

Türkiye'nin önde gelen Bitcoin ve Kripto Para Alım Satım Platformu BtcTurk, isim sponsoru olduğu Yeni Malatyaspor ile bir reklam filmi çekti. Kasımpaşa maçında hakem Mete Kalkavan'ın Sergen Yalçın'a gösterdiği kırmızı karta gönderme yapılan filmde, "İster saha kenarında, ister tribünde, her zaman, hep birlikte daha büyük zaferlere!" sloganı kullanıldı.

Yeni Malatyaspor'un isim ve forma göğüs sponsoru BtcTurk , Sergen Yalçın'ın da yer aldığı reklam filmlerini yayınladı. Reklam filminde, teknik direktör Sergen Yalçın ön plana çıkarılırken, başarılı teknik direktöre son maçta verilen cezaya atıfta bulunuldu. Reklam filmerini izlemek için buraya ve buraya tıklayınız.

 

Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor Maçın Ne Olmuştu?

Yeni Malatyaspor'un Kasımpaşa ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçında bir pozisyona sinirlenen Sergen Yalçın, karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'ya sert itirazlarda bulunmuş ve kırmızı kart ile tribüne gönderilmişti. Sosyal medyada gündeme oturan olay esnasında hakem Halis Özkahya'nın, Sergen Yalçın'a kırmızı kart gösterirken "Defol" ifadesini kullandığı iddia edilmişti.