Mehmet Demirkol'lu Bein Manşet'in Yayın Saati ve Kanalı Değişti

17.08.2019 - 21:47

Mehmet Demirkol'lu Bein Manşet'in Yayın Saati ve Kanalı Değişti

Murat Caner'in moderatörlüğü ve Mehmet Demirkol'un yorumlarıyla hafta içi pazartesiden perşembeye hergün saat 11:00'de beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak yayınlanan beIN Manşet programının yayın saati ve kanalı değişti. Bein Manşet programı, yeni sezonda pazartesiden perşembeye, hergün saat 18:00'de beIN Sports 1 kanalından şifreli olarak yayınlanacak.

Şubat ayı başında spor içeriğinden sorumlu grup başkanı olarak göreve gelen Saad Al-Hudaifi'nin Bein Sports kanallarının içeriğiyle ilgili izlediği politika, bu sezon kendisini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Al-Hudaifi, göreve geldikten sonra grubun şifresiz kanalı Bein Sports Haber'in içerini önemli ölçüde azaltmış, Bein Sports Haber'de izlenen bir çok program şifreli kanallara alınmıştı. Bein Manşet ve Bein Euroleague gibi sınırlı sayıdaki bir kaç program, sezon sonuna kadar şifresiz kanaldan yayınlanmaya devam etmişti. Yeni sezonla birlikte şifresiz kanalın en çok rağbet gören programı Bein Manşet de şifreli Bein Sports 1'e alındı. Mehmet Demirkol'un yorumlarıyla ün yapan Bein Manşet, "Prime Time" denilen, seyircinin en yoğun olduğu 20:00-22:00 saatlerine biraz daha yaklaştırıldı.

HABER: Bein Sports’ta Büyük Değişim: Ercan Taner, Genel Müdür Hudaifi’nin Danışmanı Oldu

Bununla birlikte şifresiz kanal Bein Sports Haber'in içeriğinde de bir takım güncellemeler yapıldı. Kanalın içeriğine, "Kadın Haberleri", "Ekonomi Haberleri" ve "Sosyal Medya" adlı programlar eklendi. Ayrıca geçtiğimiz sezon Süper Lig maçlarının ardından yayına giren "beIN Santra", "beIN FC", "beIN Asist" ve "beIN Final" adlı programlar yayından kaldırılırken, yerlerine "Süper Lig" adlı program ikame edildi. "Süper Lig" programı, cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, 4 büyüklerin maçlarından önce ve sonra olmak üzere, beIN Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Bein Sports kanallarındaki içerik değişimlerine, önümüzdeki günlerde daha fazla şahit olacağız.