Medipol Başakşehir-Olympiakos UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçı TRT Spor'dan Yayınlanacak

05.08.2019 - 18:11

Medipol Başakşehir-Olympiakos UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçı TRT Spor'dan Yayınlanacak

Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Yunan ekibi Olympiakos ile oynayacağı ilk müsabaka, TRT Spor'dan şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon Galatasraay'ın ardından ikinci sırada bitiren ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne üçüncü ön eleme turundan itibaren katılma hakkı kazanan Başakşehir, sezonu Olympiakos maçı ile açıyor. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak ilk müsabaka, Çarşamba günü saat 20:45'te başlayacak.

temsilcimizin rakibi Olympiakos'ta, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı isimlerden Mathiu Valbuena'na da forma giyiyor. Son iki sezonu Fenerbahçe forması altında geçiren Fransız yıldız, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Olympiakos'a transfer olmuştu. Valbuena, 3 aylık aranın ardından, bu kez Olympiakos formasıyla İstanbul'a geri dönmüş olacak.

Yunan temsilcisi Olympiakos, bir önceki turda Çekya'dan Vitoria Plzen takımını, 0-0 ve 4-0'lık sonuçlarla saf dışı bırakmıştı.

Karşılaşmanın rövanşı, 13 Ağustos Salı günü, Yunanistan'ın Pire şehrindeki Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynanacak.

Turu Atlayan Takım, Krasnodar-Porto Eşleşmesinin Galibiyle Karşılaşacak

Temsilcimiz Başakşehir, Olympiakos'u elemesi halinde, Şampiyonlar Ligi Play-Off turuna yükselecek ve Rus ekibi Krasnodar ya da Portekiz'den Porto takımlarından biriyle eşleşecek.