Borussia Dortmund-Bayern Münih Almanya Süper Kupa Maçı Şifresiz Yayınlanacak

30.07.2019 - 00:34

Borussia Dortmund-Bayern Münih Almanya Süper Kupa Maçı Şifresiz Yayınlanacak

Borussia Dortmund ile Bayern Münih arasında oynanacak Almanya Süper Kupa maçı, Kanal D'den şifresiz olarak ekranlara gelecek. Karşılaşma, S Sport Plus'tan da izlenebilecek.

Borussia Dortmund'un ev sahipliğinde, Signal Iduna Park'ta oynanacak müsabaka, 03 Ağustos Cumartesi günü saat 21:30'da başlayacak.

Sezonu çifte kupayla tamamlayan Bayern Münih, geleneksel hale gelen Süper Kupa maçında Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Tek maç usulü oynanacak müsabakanın kazananı, sezonun ilk kupası olarak Süper Kupa'yı müzesine götürecek.

Bir önceki sezonu şampiyon olarak tamamlayan ekip ile Almanya Kupası DFC Pokal'ı kazanan ekipler, her sene geleneksel olarak Süper Kupa müsabakası oynuyor. Geçtiğimiz sezon her iki kupayı da Bayern Münih'in kazanması sebebiyle, ligi ikinci sırada tamamlayan Borussia Dortmund, Süper Kupa'da kırmızı mavililerin rakibi olmaya hak kazandı.

Bayern Münih ile Borussia Dortmund, bu karşılaşma ile tarihlerinde 6'ncı kez bir Süper Kupa maçında karşı karşıya gelmiş olacak. Geride kalan 5 maçın 3'ünü kazanan Bayern, bu alanda Dortmund'a üstünlük sağlamış durumda.

Kanal D Canlı İzlemek İçin Frekans ve Yayın Bilgileri

Kanal D , Digiturk 24, Web , Kablo TV 25, D-Smart 22, Turkcell TV+ 22, Tivibu 23, Şifresiz 4A, numaralı kanallar üzerinden izlenebilmektedir.

Kanal D Türksat 4A Frekans Ayarları

Frekans: 11977 MHz

Polarizasyon: Yatay Horizontal

Sembol Oranı: 27500

FEC: 5/6

Modülasyon: DVB-S, QPSK