Copa America'da Erken Final: Brezilya-Arjantin Maçı, Şifresiz TRT Spor'da

01.07.2019 - 17:56

Copa America'da Erken Final: Brezilya-Arjantin Maçı, Şifresiz TRT Spor'da

Güney Amerika'nın iki büyük futbol ülkesi ve iki ezeli rakip, Brezilya ve Arjantin, Copa Amerika yarı finalinde karşı karşıya gelecek. 3 temuz Çarşamba günü 03:30'da başlayacak müsabaka, TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Çeyrek finalde Paraguay'ı penaltılar sonunda saf dışı bırakan Brezilya ile Venezuela'yı 2-0'lık net bir skorla mağlup eden Arjantin, yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Dünyanın en merak edilen rekabetlerinden birisi olan Brezilya-Arjantin maçı, Türk futbolseverler tarafından da yakından takip ediliyor. Bu büyük futbol şölenini kaçırmak istemeyen futbolseverler için şimdiden alarmlarını kurmalarını tavsiye ediyoruz. Zira müsabaka, sabaha karşı 03:30'da oynanacak.

Brezilya ile Arjantin arasındaki yarı final maçı, Brezilya'nın Belo Horizonte şehrinde, Mineirao Stadyumu'nda oynanacak. Bu stadyum, 2014 Dünya Kupası'nda Brezilya-Almanya maçına sahne olmuş, Almanya 7 gollük galibiyet ile Brezilya'yı tarihinin en büyük hezimete uğratmıştı. Brezilya'nın Arjantin karşısında alacağı muhtemel galibiyet, stadyuma ait kötü hatıraları da bir nebze olsun unutturacak.

Karşılaşmanın galibi, Şili-Peru maçının galibi ile final maçı oynamaya hak kazanacak. Şili ile Peru arasındaki bir diğer yarı final maçı ise 4 Temmuz Perşembe günü 03:30'da oynanacak ve bu müsabaka da TRT Spor'dan naklen ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Lionel Messi: Bu Maçın Favorisi Yok

Büyük maç öncesi açıklamalarda bulunan Arjantin'in süper yıldızı Lionel Messi, şunları söyledi:

Arjantin-Brezilya maçlarının favorisi olmaz. Özellikle de herkesin herkesi yenebildiği böylesine bir turnuvada şu takım favoridir diyebilmek çok zor. Biz rakibimize saygı duyurozu ve Brezilya'nın dünya futbolundaki yerinin farkındayız.

Şu ana kadar oynanan maçlar üzerinden bakıldığında, Brezilya'dan daha formda olduğumuzu söyleyebilirim. Kendi açımdan da en iyi turnuvalarımdan birisini geçirdiğim söylenemez. Fakat yarı final maçı için konsantrasyonumuz üst düzeyde.