UEFA'nın Web TV Platformu UEFA.tv Yayın Hayatına Başladı

13.06.2019 - 23:49

UEFA'nın Web TV Platformu UEFA.tv Yayın Hayatına Başladı

UEFA'nın yeni Web TV platformu UEFA.tv, bugün (13 Haziran Cuma) itibariyle faaliyete başladı. Yeni Web TV platformuyla UEFA, bir çok değişik organizasyonun canlı yayınlarına yer vermeyi ve önemli turnuvaların özet görüntülerini yayınlamayı amaçlıyor.

UEFA.tv adıyla faaliyete başlayan Web TV platformu ile UEFA, sahasında bir ilke de imza atmış oldu. Avrupa futbolunun 60 yıllık arşivine ait videoların yanı sıra, gençlik ligi müsabakaları, kadın futboluna dair turnuvalar, futsal organizasyonları ve daha bir çok etkinliğin canlı yayını UEFA.tv üzerinden futbolseverlere sunulacak. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Şampiyonası gibi organizasyonların maç önü ve maç sonu röportajları, maçların hikayeleri, magazin videoları ve dahası, futbolseverlerin beğenisine sunulacak. Platform üzerinden sağlanacak içeriğin tamamı ücretsiz olacak.

Bundesliga, UEFA.tv'ye İçerik Sağlamayı Öneren İlk Federasyon Oldu

Yeni sezondan başlamak üzere Bundesliga, UEFA.tv'ye içerik sağlayan ilk ulusal futbol ligi olacak. Bundesliga'ya ait hususi bir bölüm tahsis edecek olan UEFA.tv, her pazartesi, hafta sonu oynanan maçların özetlerini yayınlayacak. Ayrıca Bundesliga arşivinde yer alan nostalji maçlar ile Alman takımlarının oynadığı geçmiş Şampiyonlar Ligi maçları, bu bölümün içerik repertuarını oluşturacak.

Ceferin: UEFA Olarak Dijital Gelişmelere Kayıtsız Kalamayız

UEFA Başkanı Alesander Ceferin, yeni platformun faaliyete geçişiyle alakalı olarak şunları söyledi:

Dijital dünya gün geçtikçe gelişmekte ve tabiri caizse evrim geçirmektedir. UEFA olarak bu mecraya karşı kayıtsız kalamayız. UEFA, kendisini yenilikçi olarak tanımlayan bir organizasyon olarak, UEFA.tv adını verdiğimiz Web TV platformunu bugün itibariyle faaliyete geçirmiş bulunmaktadır. Bu platform sayesinde UEFA organizasyonları ve Avrupa futbolu, dünya üzerinde daha çok futbolsevere ulaştırılmış olacaktır. Bundesliga ile olan ortaklık anlaşmamız, Avrupa futbol camiasının dayanışmasına bir emsal teşkil etmekte ve gelecekte olması muhtemel ortaklıklara ön açmaktadır.

UEFA.tv, Web, iOS ve Android Üzerinden Faaliyet Gösterecek

UEFA.tv'ye, www.uefa.tv adresinden erişilmektedir. Aynı zamanda platformun iOS ve Android uygulamaları da bulunmaktadır. İçerik ücretsiz olmakla birlikte, üyelik gerektirmektedir.

UEFA.tv'de Euro 2020 Eleme Maçları Yayın Programı

09 Eylül Pazartesi

21:45 Estonya-Hollanda

21:45 Letonya-Makedonya

21:45 Macaristan-Slovakya

21:45 Polonya-Avusturya

21:45 Rusya-Kazakistan

21:45 San Marino-Güney Kıbrıs

21:45 Slovenya-İsrail

10 Eylül Salı

21:45 Fransa-Andorra

21:45 Karadağ-Çekya

21:45 Litvanya-Portekiz

21:45 Lüksemburg-Sırbistan

Güncellenme Tarihi: 10 Eylül 2019 Salı