Basketbol Gençler Ligi Dörtlü Finalleri Tivibu Spor'da

08.05.2019 - 21:56

Basketbol Gençler Ligi Dörtlü Finalleri Tivibu Spor'da

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda, 10-11 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Basketbol Gençler Ligi dörtlü final organizasyonu, Tivibu Spor'dan yayınlanacak.

Banvit, Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun şampiyonluk mücadelesi vereceği dörtlü finallerini, iki efsane isim Pete Williams ve Lary Richard da takip edecek.

Dörtlü finallerde ilk karşılaşma, Cuma günü 18:00'de Banvit ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak. Müsabaka, Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. Bu maçın hemen ardından, Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko takımları karşı karşıya gelecek ve maçı Tivibu Spor'un uyduya açık kanalı şifresiz olarak yayınlayacak.

Cumartesi günü saat 13:00'te oynanacak üçüncülük müsabakası ile 16:00'da başlayacak final maçı, yine Tivibu Spor'dan şifresiz yayınlanacak.

Basketbol Gençler Ligi Dörtlü Final’inde ilk gün eşleşmelerinde antrenör ve oyuncu görüşleri şu şekilde:

Murat Mermi (Anadolu Efes BGL Takımı Başantrenörü)

“Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF Yönetim Kurulu’na Basketbol Gençler Ligi sezonu için teşekkür ediyoruz. A takımlar, Turkish Airlines Euroleague Final Four’un da yer alırken bizler de burada BGL Dörtlü Final’de mücadele edeceğiz. Bu sene birçok sakatlık yaşadık. Yine de ligi istediğimiz noktada bitirmeyi başardık. Fenerbahçe Beko ile geçen sene de eşleşmiştik. Lige katılan, takımlar, oyuncular, yöneticiler, hakemler ve diğer herkese teşekkür ediyorum. İyi bir Dörtlü Final bizi bekliyor.”

Nadir Keloğlu (Anadolu Efes BGL Takımı Oyuncusu)

“Bu sene hem kendi adıma hem de arkadaşlarım adına çok keyifliydi. BGL’de Dörtlü Final’e kaldık ve şampiyon olmak istiyoruz. Fenerbahçe Beko’ya ve Dörtlü Final’de mücadele eden diğer ekiplere başarılar diliyorum.”

Serhan Aydanarığ (Fenerbahçe Beko BGL Takımı Başantrenörü)

“Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklar sezonu başarıyla tamamladılar. Dörtlü Final’de yer alan dört takım da sezon boyunca çok iyi mücadele etti ve burayı hak ettiler. Dörtlü Final’de elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceğiz. Tüm takımlara başarılar diliyorum.”

Ergi Tırpancı (Fenerbahçe Beko BGL Takımı Oyuncusu)

“Bu turnuva bizim için kendimizi göstermemiz açısından çok önemli. Maçlarda elimizden geleni yapacağız ve umarım kazanacağız. Dörtlü Final’de mücadele edecek takımlara başarılar diliyorum.”

Engin Kömeç (Banvit Basketbol BGL Takımı Başantrenörü)

“Bu organizasyonun oluşmasında emeği geçen TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum. Tüm katılan sporcuları ve antrenörleri de ayrıca kutluyorum. Dörtlü Final’e kaldık ve Bandırma Kırmızı ile birlikte organizasyonda istediğimiz noktaya ulaştık. Dörtlü Final’in sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Tüm takımlara başarılar dilerim.”

Eray Akyüz (Banvit Basketbol BGL Takımı Oyuncusu)

“Çok yoğun bir sezonu geride bıraktık ve Dörtlü Final’de bu çabamızın karşılığını almak istiyoruz. Bir aksilik olmazsa şampiyon olacağız. Burada Dörtlü Final’e kalan tüm takımlar başarılar diliyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yapacaktır.”

Enver Karademir (Pınar Karşıyaka BGL Takımı Yardımcı Antrenörü)

“Organizasyon için Türkiye Basketbol Federasyonu’na çok teşekkür ediyorum. Bu turnuva bizler için büyük bir imkan. Tüm oyuncuların uzun seneler basketbolumuza emek vereceklerini düşünüyorum. Bu ligde potansiyelli oyucular bulunuyor. Bizim için de burada olmak heyecan verici bir durum. Tüm takımlara başarılar diliyorum.”

İnanç Mert Otamış (Pınar Karşıyaka BGL Takımı Oyuncusu)

“Böyle güzel bir organizasyonda yer aldığım için çok mutluyum. Dörtlü Final’deyiz ve şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Tüm takımlara başarılar diliyorum.”

Tivibu Spor Uydu Açık Kanalı Platform ve Frekans Bilgileri

SD > TURKSAT 4A | FREKANS: 11794 Mhz | SEMBOL: 27.500 | FEC: 2/3 | H-Yatay
HD > TURKSAT 4A | FREKANS: 11853 Mhz | SEMBOL: 25.000 | FEC: 3/4 | H-Yatay

Tivibu: Kanal 77

Filbox: Kanal 79

Spor Ekranı iOS Uygulaması İndirmek için Tıklayın

Spor Ekranı Android Uygulaması İndirmek için Tıklayın

Kaynak: http://www.tbf.org.tr