Anadolu Efes-Barcelona Lassa Serisinin Son Maçı Şifresiz Yayınlanacak

29.04.2019 - 19:58

Anadolu Efes-Barcelona Lassa Serisinin Son Maçı Şifresiz Yayınlanacak

THY Euroleague'de Final Four'a kalacak son takımın belli olacağı, Anadolu Efes-Barcelona Lassa Play-Off serisinin son maçı, Bein Sports Haber'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde düzenlenecek THY Euroleague Final Four organizasyonuna katılacak son takım, Çarşamba günü belli oluyor. Temsilcimiz Anadolu Efes, İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırlayacağı Barcelona Lassa'yı mağlup ederek, Fenerbahçe Beko'nun ardından Final Four bileti alan 2'nci Türk takımı olmayı hedefliyor. Çarşamba gününün galibi, aynı zamanda Final Four'da Fenerbahçe Beko'nun rakibi olacak. Real Madrid ve CSKA Moskova takımları da geçtiğimiz hafta serilerini kazanarak Final Four'a katılma hakkını elde etmişlerdi.

Anadolu Efes, en son 2001'de Final Four sahnesinde boy göstermişti. Bu aynı zamanda mavi beyazlıların tarihindeki tek Final Four olma özelliğini de taşıyor. Ergin Ataman'ın öğrencileri, Çarşamba günü Barcelona Lassa'yı yenmeleri halinde, bu başarıya ikinci kez ulaşmış olacaklar.

Bütün biletlerin satıldığı Anadolu Efes-Barcelona Lassa maçı, 01 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00'de başlayacak. Müsabaka Bein Sports Haber kanalından şifresiz olarak yayınlanacak. Karşılaşma aynı zamanda Bein Sports 3 kanalından da izlenebilecek.

Haber İçin Tıklayın:Murat Murathanoğlu ile Bir Zamanlar Amerika-Charles Barkley

Bein Sports Haber Canlı İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Bein Sports Haber, Digiturk 83, Kablo TV 223 ve Turkcell TV 223 numaralı kanallar ile Turksat uydusu ve Youtube üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir. Frekans Bilgileri ise şöyle: Türksat 4A, Frekans: 12379, Symbol Oranı: 30000, FEC: 3/3, Polarizasyon: Horizontol (Yatay)