Euroleague'de Son Haftanın Şifresiz Maçı Belli Oldu

03.04.2019 - 13:55

Euroleague'de Son Haftanın Şifresiz Maçı Belli Oldu

THY Euroleagu'nin son haftasına girilirken, temsilcilerimizden Anadolu Efes'in Olimpia Milano ile Perşembe günü oynayacağı müsabaka, Bein Sports Haber'den şifresiz olarak yayınlanacak. Diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise Cuma günü Maccabi Fox'u ağırlayacak. Maç Bein Sports 3'ten yayınlanacak. Daçka'nın Olympiakos maçı ise Bein Sports 4'ten yayınlanacak.

Euroleague'de 30'ncu Haftanın Yayın Programı

CSKA Moskova-Saski Baskonia (Perşembe 20:00-Bein Sports 3)

Baskonia'nın Moskova'daki kötü talihi

Baskonia, bu yüzyılda CSKA'ya karşı Moskova'da çıktığı maçlardan yalnızca 1 tanesini kazanabildi. 2002'de oynanan ve ev sahibinin kaybettiği maçın ardından CSKA evinde oynadığı 15 maçta da rakibini mağlup etmesini bildi.

Anadolu Efes-AX Olimpia Milan (Perşembe 20:30-Bein Sports Haber)

Milan için zorlu bir maç

Efes, bu yüzyılda Milan’a karşı İstanbul'da oynadığı 12 maçı da kazandı. 2014 yılında oynanan maçta Anadolu Efes, son saniyeye 58-60 geride girdiği mücadeleyi Zoran Planinic'in kendi sahasından attığı olağanüstü üçlük sayesinde 61-60 kazanmıştı.

Panatinaikos-Buducnost (Perşembe 21:00-Bein Sports MAX 1)

Panatinaikos’tan Buducnost'a karşı mükemmel performans

Takımlar 21. yüzyılda bu sezona kadar dört kez karşı karşıya gelirken, tüm maçlardan galip ayrılan taraf Panatinaikos oldu.

Real Madrid-Zalgiris Kaunas (Perşembe 22:00-Bein Sports 3)

Madrid, Zalgiris'e karşı yalnızca 1 defa kaybetti

Beyazlar bu yüzyılda Zalgiris'e karşı çıktıkları 19 EuroLeague maçının 18'ini kazandı. Zalgiris'in galip ayrıldığı tek maç ise 2014 yılında oynanan Top 16 maçıydı. Zalgiris'in bu galibiyetine en büyük katkıyı 36 sayı ile Justin Dentmon yapmıştı.

Fenerbahçe Beko-Maccabi Fox (Cuma 20:45-Bein Sports 3)

Guduric kariyer rekorunu Maccabi maçında kırmıştı

Geçtiğimiz sezon 27’nci haftada oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, sahadan 87-73 galip ayrılırken, Marko Guduric attığı 6 üçlükten 5'ini sayıya çevirmiş ve toplamda kaydettiği 23 sayı ile kariyer rekorunu kırmıştı.

Bayern Münih-Gran Canaria (Cuma 21:00-Bein Sports MAX 1)

Sezonun son haftasında bir ilk

Bayern ve Gran Canaria bu sezona kadar Euroleague de dâhil olmak üzere hiçbir organizasyonda karşı karşıya gelmemişlerdi. İki takımın karşı karşıya geldiği son hafta fikstürü Euroleague tarihinde bir ilk.

Olimpiakos-Darüşşafaka (Cuma 21:30-Bein Sports 4)

Antrenör Blatt sezonun final maçında tanıdık yüzlerle karşılaşıyor

Olimpiakos antrenörü David Blatt, geçtiğimiz iki sezon boyunca Darüşşafaka’nın başındaydı. Geçtiğimiz sezon Daçka’ya EuroCup'ı kazandıran başarılı çalıştırıcı, şimdi yeni evinde eski oyuncularıyla karşı karşıya geliyor.

Barcelona Lassa-Khimki Moskova (Cuma 22:00-Bein Sports MAX 2)

Barcelona Khimki'ye karşı evinde hep galip

İki takım 2013 yılında ilk defa karşı karşıya geldiler. O günden bu yana Barcelona, evinde çıktığı üç maçı da kazanmasını bildi. Khimki son olarak 2017-18 sezonunun son maçında Barcelona'ya misafir olmuş, ancak ev sahibi ekip sahadan 86-82 galip ayrılmıştı.