Milli Takım'ın Moldova Sınavı TRT 1'de

24.03.2019 - 18:48

Milli Takım'ın Moldova Sınavı TRT 1'de

A Milli Takım'ın UEFA Euro 2020 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Moldova ile yapacağı mücadele, TRT 1'den şifresiz olarak yayınlanacak.

Türkiye, Moldova müsabakasını da kazanarak 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 2'de 2 yapmak istiyor. Tarihindeki 568'inci maçına çıkacak olan A Milli Takım, Şenol Güneş'in tekrar göreve gelmesi ile beyaz bir sayfa açmanın peşinde.

Arnavutluk deplasmanında 2-0'lık net bir skorla 3 puanı alan Türkiye, Moldova'yı Eskişehir'de mağlup ederek puanını 6'ya çıkarmak için mücadele edecek.

Ukrayna Federasyonu'ndan Serhiy Boyko'nun idare edeceği müsabaka, saat 25 Mart Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.Karşılaşmayı ayrıca, Azerbaycan kanalı İdman TV'de naklen yayınlayacak.

Canlı izlemek için tıklayın.

Milli Takımımızın yer aldığı H Grubu'nda aynı gece, 2 maç daha oynanacak. Grubun favorisi Fransa, evinde İzlanda'yı ağırlarken, Arnavutluk ise Andorra deplasmanına çıkacak. Her iki karşılaşma da 22:45'te başlayacak. Fransa-İzlanda maçı S Sport 2^den yayınlanırken, Andorra-Arnavutluk maçının Türkiye televizyonlarından yayını olmayacak.