Bein Sports'tan Beşiktaş Açıklaması

19.03.2019 - 11:56

Bein Sports'tan Beşiktaş Açıklaması

Bein Sports, yurt dışı operasyonlarında Spor Toto Süper Lig için dönen tanıtım reklamlarında Beşiktaş'a yer verilmediğine dair iddialara, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile cevap verdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Değerli futbol severler,

Bir taraftar grubunun sosyal medya hesabı üzerinden iddia ettiği türde bir tanıtım filmimiz bulunmamaktadır. Süper Lig'in yurtiçi ya da yurtdışı tanıtımına ilişkin herhangi bir içerikte, Türk futbolunun asırlık çınarı Beşiktaş'ı gözardı etmemiz söz konusu olamaz. Türk futbolunun uluslararası bilinirliğinin artması için Süper Lig maçlarının 105 ülkede yayınlanmasını sağlayan, kulüplerimizin dünyaya açılması ve marka değerinin artması için yürütülen her türlü faaliyeti destekleyen beIN SPORTS olarak, bu tür kaynağı belirsiz ve asılsız iddialardan büyük üzüntü duymaktayız.

Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız.

Ne İddia Edilmişti?

Bazı sosyal medya hesapları, beIN Sports Amerika kanalında Spor Toto Süper Lig yayınlarıyla ilgili tanıtım filminin son kısmında, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'den birer futbolcunun resmine yer verildiği, buna karşın Beşiktaş'tan herhangi bir futbolcuya yer verilmediğini iddia etmişti.