25'inci Hafta Euroleague'de Dev Maç Şifresiz

06.03.2019 - 11:08

25'inci Hafta Euroleague'de Dev Maç Şifresiz

Euroleague'in 25'inci haftasında Real Madrid ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak olan dev müsabaka, beIN Sports Haber kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

Bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes'in Barcelona Lassa ile oynayacağı ve ilk 4 için büyük ehemmiyet arz eden karşılaşma ise beIN Sports 3'ten yayınlanacak.

Euroleague'de 25'inci Haftanın Görünümü

Darüşşafaka-Panathinaikos (Perşembe 20:15 - beIN Sports 3)

Ev sahibi ekip, Panathinaikos maçlarıyla ilgili güzel hatıralara sahip

Darüşşafaka iki yıl önce bu hafta, Volkswagen Arena'da rakibi Panathinaikos'a karşı ilk maçını kazanmıştı. İki takım, Darüşşafaka'nın galip ayrıldığı maç öncesinde üç kere daha karşılaşmış, üç maçta da Yunan ekibi üstünlük sağlamıştı.

Zalgiris Kaunas-Herbalife Gran Canaria (Perşembe 21:0 - beIN Sports MAX 2)

Deplasman takımına kalın giyinmelerini tavsiye ediyoruz

Gran Canaria adasının 7 Mart tarihlerinde ölçülen ortalama sıcaklığı 20 derece. Adada bahar çoktan gelmiş gibi gözüküyor. Fakat Kaunas şehrinin aynı tarihteki ortalama sıcaklığı yalnızca 0 derece. Gran Canaria ekibi için farklı bir hafta olacak.

Bayern Münih - Maccabi Tel Aviv (Perşembe 22:30 - beIN Sports 3)

Maccabi Almanya'daki ilk karşılaşmayı kazandı

Tarafların ilk kez karşılaştığı ve 2014 yılında Münih'te oynanan maçtan bu yana Maccabi'den Alex Tyus ve Bayern'den Nihad Dedoviç dışındaki tüm kadroları yenilenmiş durumda.

Real Madrid - Fenerbahçe (Perşembe 23:00 - beIN Sports Haber)

Fenerbahçe, Madrid deplasmanında çıktığı son 3 maçtan 2'sini kazandı

Fenerbahçe, İspanya'nın başkentinde ilk galibiyetini 2016 yılındaki Play-Off'un 3'üncü maçında elde etmişti. Bu maçta 46 ribaund ile takım rekorunu kıran Fenerbahçe'de 8 ribaund alan Nikola Kalinic ise kariyer rekorunu kırmıştı. 

CSKA Moskova - Olimpia Milano (Cuma 20:00 - beIN Sports MAX 1)

Deplasman ekibinin yüzü Moskova'da yalnızca bir kez güldü

2000 yılından bu yana rakibini deplasmanda sadece bir kez yenmeyi başarabilen Milan, 2010 yılında Rusya'nın başkentinde oynadığı maçta 73-88 ile rakibine karşı büyük bir zafer kazanmıştı. Sezona ağır bir yenilgi ile başlayan Rus ekibinin son 16 yıldır Final Four'a kalamadığı tek sezon da yine bu sezon olmuştu.

Anadolu Efes -  Barcelona (Cuma 20:30 - beIN Sports 3)

Barcelona, Sinan Erdem'de üçlük atmayı seviyor

Deplasman ekibi Sinan Erdem'de çıktığı maçta attığı 19 üçlük ile EuroLeague rekorunu kırmıştı. Maçta Barcelonalı Pau Ribas ve Victor Claver 4 üçlükle oynamıştı. Müsabaka, ilk 4 için büyük önem taşıyor.

Buducnost VOLI - Olympiakos (Cuma 21:00 - beIN Sports MAX 2)

Buducnost ve Olympiakos tarihlerinde ilk defa bu sezon karşı karşıya geldiler

Takımların oyuncularının büyük bir çoğunluğu da şu anki rakiplerine karşı hiç oynamadı. Ancak istisnalardan birisi Buducnost'un guardı Edwin Jackson. Jackson 2014 yılında Olympiakosa karşı çıktığı playoff maçında 3 sayı atmıştı. Bu Jackson'un sayı attığı tek playoff maçı.

Baskonia Vitoria - Khimki Moskova (Cuma 20:15 - beIN Sports MAX 1)

Khimki'nin iki oyuncusu daha önce Vitoria'da galip gelmişti

Petr Gubanov, 11 Şubat 2010'da takımının Vitoria'da kazandığı ilk maçta oynamıştı. Üç yıl sonra da Egor Vyaltsev benzer bir galibiyeti tatmıştı.

Bein Sports Haber Frekans Bilgileri

Bein Sports Haber, Digiturk 83, Kablo TV 223 ve Turkcell TV 223 numaralı kanallar ile Turksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.
 
Türksat 4A, Frekans: 12379, Symbol Oranı: 30000, FEC: 3/3, Polarizasyon: Horizontol (Yatay)