beIN Euroleague ve Taktik Tahtası, beIN Sports 3'e Alındı

02.03.2019 - 13:20

beIN Euroleague ve Taktik Tahtası, beIN Sports 3'e Alındı

Hafta sonları beIN Sports Haber'den şifresiz olarak yayınlanan, İsmail Şenol'un moderatörlüğündeki beIN Euroleague ve Taktik Tahtası, bu haftadan itibaren şifreli kanal beIN Sports 3'e alındı.

İsmail Şenol: beIN Sports Haber'in Önceliği Haber Vermek

Twitter hesabından açıklama yapan İsmail Şenol, İhsan Bayülken ve Hakan Demirel ile birlikte yaptıkları beIN Euroleague ve Taktik Tahtası programlarının beIN Sports 3'e alınma sebeplerini anlattı. İsmail Şenol'un açıklaması şöyle:

beIN SPORTS Basketbol programlarındaki değişikliklerle ilgili bir açıklama yapmak istedim. Kısacık vaktinizi rica ediyorum.

“Hafta sonu kahvaltıda basketbol” konseptiyle bu sezon hem Cumartesi günkü beIN Euroleague, hem Pazar günkü Taktik Tahtası’nı saat 11:00’de yayınlıyoruz. Programlara gösterdiğiniz ilgi, bu sene hayal etmediğimiz bir noktaya ulaştı ve bunun için ekipçe sonsuz teşekkür ederiz.

Ancak bu sezon birkaç kez beIN SPORTS HABER kanalımızda, son dakika gelişmeleri yüzünden, söz verdiğimiz saatlerin dışına çıkmak zorunda kaldık. Haber kanalımızın önceliği doğal olarak spor haberleri. O kanal için vadettiğimiz doğru ve hızlı haberciliği yapmaya devam edeceğiz.

Öte yandan sezon başında hafta sonu kahvaltınıza 11:00’de basketbol getirme vaadimiz de vardı. Bu sözümüzden de vazgeçmek istemiyoruz. Bu bağlamda basketbol programlarımızı bu haftadan itibaren beIN SPORTS HD 3’e taşıdık.

Bu taşınma işini yaparken, elbette beIN SPORTS HABER’in açık kanal olduğunu unutmadık ve sezon boyu bu iki programı ücretsiz sunma vaadimizin de farkındayız. Sezon sonuna kadar hafta sonu basketbol programlarımız YouTube kanalımızda ücretsiz olarak yayınlanmaya devam edecek.

Temel olarak stratejimiz, hem haber hem program izleyicilerinin sorun yaşamadan memnuniyeti. beIN SPORTS HD 3, basketbolun kanalı olacak ve yeniliklerle buradaki içeriği artırmayı planlıyoruz. Bu konudaki fikirlerinizi özellikle bekliyoruz. Her türlü program önerisine açığız.

8 Mart itibarıyla bu sezon Euroleague’de oynanan 200 maçın tamamını naklen yayınlamış olacağız. Bu Türk basketbol yayıncılığında bir ilk. Geçen sezon başladığımız bir ilk de maç içi görüntülü analizlerdi. Bunları seçili maçlardaki yapmaya devam edeceğiz.

Ekipçe basketbolu en az sizin kadar çok seviyoruz ve yayınları en verimli şekilde yapabilmek için çabalıyoruz. Daha fazlasını katkınızla yapabiliriz. İlginize teşekkürler, sevgiler.

beIn Euroleague programının beIN Sports 3'e alınmasıyla birlikte beIn Sports Haber kanalı saat 11:00'de Şükran Albayrak ile Maç Günü programı yayınlanmaya başladı.

Bein Sports Haber Canlı İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Bein Sports Haber, Digiturk 83, Kablo TV 223 ve Turkcell TV 223 numaralı kanallar ile Turksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir. Frekans Bilgileri ise şöyle: Türksat 4A, Frekans: 12379, Symbol Oranı: 30000, FEC: 3/3, Polarizasyon: Horizontol (Yatay)